Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táto beštia nechala znásilňovať vlastné deti: Za pár drobných a fľašku chľastu

Matka a malá Claire. Tento netvor nechal zneužívať vlastné dcéry za pár drobných a chľast Zobraziť galériu (4)
Matka a malá Claire. Tento netvor nechal zneužívať vlastné dcéry za pár drobných a chľast (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Desať rokov znásilňovania za pár drobných a dávku alkoholu. To je osud malého dievčatka, ktoré vlastná matka predala kvôli sexu. Keď mala Claire 5 rokov, matka ju začala predávať pedofilom a pofidérnym ľuďom len preto, aby si udržala štandard svojho biedneho života. Takto to trvalo to celé desaťročie. Až pokým sa malé chúďa nerozhodlo pre radikálnu zmenu.

Keď tento príbeh priniesli britské noviny, verejnosť zostala otrasená. Všetko sa začalo dávno, keď mala Claire (meno je len ilustračné) 5 rokov. S celým príbehom vyšla von až potom, čo jej zomrela matka.

Predtým sa ešte psychicky zrútila, ale na políciu sa aj tak neobrátila. Vyjsť na svetlo sveta, s otrasnou minulosťou, sa rozhodla najmä preto, aby na svoj príbeh upozornila. Prišla na políciu a všetko im vyrozprávala.

„Keď som sa dozvedela, že moja matka zomrela, začala som sa smiať. Možno to znie otrasne, ale nemôžem slovami opísať, akú nenávisť som cítila voči tej žene za to, čo mi spôsobila,“ hovorí Claire.

Stresujúce rozprávanie začína opisom, keď sa to všetko začalo. Mala len 5 rokov a matka jej povedala, aby sa pekne obliekla. Potom ju zobrala k dverám domu, na ktoré zaklopala a poslala ma dovnútra.

Toto je matka, ktorá ma utrpenie svojich detí na svedomí
Zobraziť galériu (4)
Toto je matka, ktorá ma utrpenie svojich detí na svedomí  (Zdroj: isifa)

„Bola som vtedy príliš mladá a spravila som, čo mi povedali. Necítila som sa pri tom dobre, bola som vystrašená a zmätená. Na záver mi muž dal lízatko,“ desivo opisuje zážitky z detstva.

Zvrhlíci začali následne vyvolávať častejšie. Zneužívaná bola aj jej sestra Pauline (meno je taktiež ilustračné). Raz ich zobrala do opustenej továrne, aby ich tam zneužili. Za to dostala matka buď peniaze alebo fľašku alkoholu, po ktorej bažila. Deti ju nezaujímali.

Po hnusnom divadle sa jej matka dokonca začala vysmievať. „Vôbec som netušila, prečo ma až tak nenávidí. Málokedy nám dala jesť alebo poriadne sa vyspať. Žila som v strachu z toho, že niekto zaklope na dvere,“ dodáva nešťastná, teraz už dospelá žena.

V siedmich rokoch ju zobrali od matky do opatery. No víkendy, počas ktorých sa stýkala s matkou, boli ešte omnoho horšie. Dokonca raz, keď ju pedofil znásilňoval, ona zostala s ňou v izbe a prizerala sa. Pritom ju upozorňovala, aby nekričala a bola ticho.

Pauline v štrnástich rokoch otehotnela a chcela si dieťa nechať. Bolo to len otázkou času. Matka ju donútila dať dieťa na adopciu. Claire si uvedomila, že tento osud môže postihnúť aj ju, preto sa rozhodla utiecť. Prvé dva týždne prespávala aj na verejných toaletách. Nemala sa kam ukryť, až kým jej pomocnú ruku nepodal kamarát taxikár.

Tragédia sa zmenila na šťastný príbeh. S kamarátom sa v 19-tich zobrali a teraz vychovávajú 6 detí. Žije si svoj život, na ten minulý chce zabudnúť, aj keď vie, že sa to len tak ľahko nedá.

Táto beštia nechala znásilňovať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)

„Dozvedela som sa, že naša matka bola tiež prostitútka a predávala nás za 5 libier! Strašne to na mňa doľahlo,“ spomína Claire. Nech je mementom tento príbeh pre všetky ženy, najmä tie, ktoré sa boja ozvať, pretože sa boja. Nemajú totiž, čo stratiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu