Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Benjamin (†1) sa upiekol v aute, otec ho zabudol a išiel do práce: Netrklo ho ani cestou na obed

V tomto dome býva Kyle Seitz, ktorý nechal svojho syna v aute upiecť zaživa.
V tomto dome býva Kyle Seitz, ktorý nechal svojho syna v aute upiecť zaživa. (Zdroj: YouTube)

RIDGEFIELD – Americké médiá sú znechutené ďalšou správou o otcovi Kylovi Seitzovi, ktorý nechal svojho 15-mesačného syna Benjamina v rozpálenom aute. Dieťa vysoké horúčavy neprežilo, no vyšetrovanie ukázalo, že to možno nebola iba náhoda. Teplota v Connecticute sa v súčasnosti pohybuje okolo 32 stupňov Celzia.

Kapitán Jeff Kreitz, ktorý má vyšetrovanie tohto prípadu na starosti, čaká na pitevnú správu, ktorá by vysvetlila, ako dlho bolo dieťa v aute. Podľa výpovede otca, potom, ako nechal malého Benjamina (†1) v aute, išiel si kúpiť kávu a potom do práce.

Nepochopiteľné však ostáva jeho konanie v čase obeda. Otec si sadol do auta a odviezol sa do reštaurácie, pričom si za celý čas neuvedomil, že má syna v detskej sedačke. Dieťa už bolo v tom čase pravdepodobne mŕtve.

Keď si po pracovnej dobe počas cesty do škôlky uvedomil, že chlapček bol celý deň v aute, nezavolal sanitku, ani políciu, ale sám ho odviezol do nemocnice Danbury, kde o šiestej hodine večer už iba konštatovali Benjaminovu smrť.

Otec bol podľa personálu v nemocnici zarmútený, zavolali preto políciu. Medzitým chlapcova matka prišla na policajnú stanicu v Ridgefielde s tušením, že sa niečo deje. Keď prišla do nemocnice, oznámili jej možno najtragickejšiu správu v živote matky. Manželia sú rodičmi ešte ďalších dvoch detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu