Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strašný koniec dovolenky v Chorvátsku: Znásilnili Češku, ťažko zranené české deti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: matthewwilliamsellis.photoshelter.com)

ZÁHREB - Dovolenková sezóna sa ešte len začala a už sa z Chorvátska, jednej z najobľúbenejších dovolenkových destinácií Slovákov, šíria zlé správy. Pred pár dňami tam znásilnili českú turistku a taktiež sa tam zrazili dve lode. Pri incidente utrpeli dve deti ťažké zranenia.

Dve dievčatá z Česka sa v stredu večer zranili v Chorvátsku po tom, čo sa pri ostrove Hvar zrazili dve lode. Do nemocnice v Splite ich dopravil vrtuľník, napísal dnes český spravodajský web Novinky.cz, ktorý sa odvolal na portál slobodnadalmacija.hr.

Jedna dievčina podstúpila v Splite operáciu hlavy, druhá je s mnohopočetnými poraneniami hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti. Z neoficiálnych zdrojov vyplýva, že jednu z lodí, na ktorej boli obe dievčatá, kormidloval Čech. Druhú riadil Rakúšan.

Ďalší incident sa stal neďaleko chorvátskeho pobrežného mesta Zadar. Podľa webovej stránky 24sata.hr tam znásilnili Češku po tom, čo sa z kempu v Biograde asi 15 kilometrov južne od Zadaru vybrala na bicykli k Vranskému jazeru. Žene sa potom podarilo ujsť a privolať políciu, ktorá násilníka zadržala.

Páchateľ má údajne kriminálnu minulosť a dvojročný podmienečný trest za nedovolené ozbrojovanie. Čoskoro sa má postaviť pred súd pre obvinenie z podpaľačstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu