Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšia príšerná smrť: Otec nechal synčeka (†2) v aute, po 7 hodinách si na neho spomenul!

Justin so synčekom Cooperom Zobraziť galériu (2)
Justin so synčekom Cooperom (Zdroj: Foto: wtsp.com)

ATLANTA - Americká polícia vyšetruje tragickú smrť dvojročného chlapčeka. Jeho otec ho zabudol v aute, kde bezmocný Cooper niekoľko hodín neuveriteľne trpel, až nakoniec kvôli neznesiteľným horúčavám zomrel. Polícia teraz otca viní z vraždy, pretože podľa nej v prípade nesedí viacero detailov.

Justin Ross Harris (33) odviedol minulú stredu ráno svojho malého syna do škôlky. Namiesto toho šiel rovno do práce. Na chlapčeka zabudol a nechal ho pripútaného na sedadle v aute. Dieťatko vo vnútri trpelo neuveriteľných sedem hodín.

Okolo pol piatej popoludní si však Harris v záchvate paniky na Coopera spomenul. Zavolal na tiesňovú linku: "Čo som urobil?," kričal v hystérii do telefónu.

Vzápätí za ním bežal na parkovisko. Vytiahol z auta bezvládne telíčko a usiloval sa ho oživiť. Záchranári dorazili na miesto, ale chlapčekovi už žiaľ nedokázali pomôcť.   

Ďalšia príšerná smrť: Otec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: wtsp.com)

Polícia už otca obvinila z vraždy a týrania dieťaťa, no zaoberá sa aj otázkou, či Ross hovorí o prípade pravdu. Nesedí im totiž niekoľko faktov, no podrobnosti nezverejnili. Obvinený tvrdí, že je nevinný. Momentálne sa nachádza vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. Nariadená je pitva chlapčeka, aby sa zistili presné príčiny jeho smrti.
  
Susedia hovoria, že ide o slušnú rodinu, ktorá sa o dieťatko príkladne starala. Povedali, že si plánovali kúpiť väčší dom so záhradou, aby sa Cooper mal kde hrať a behať.

Pred pár dňami otriasol podobný prípad Poľskom. Otec tam v aute zabudol svoju trojročnú dcérku Oliwiu. Dievčatko v aute zomrelo kvôli neznesiteľným horúčavám. V aute bolo až 60 stupňov Celzia. Podľa Kidsandcars.org zomrelo minulý rok v USA 43 detí v dôsledku vysokých teplôt po tom, ako boli príliš dlho zavreté v aute.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu