Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nepochopiteľná tragédia: Dievčinu dobili v McDonalde na smrť pred očami zákazníkov!

Wu dobili na smrť Zobraziť galériu (2)
Wu dobili na smrť (Zdroj: chinasmack.com)

PEKING - Toto je otrasný príbeh s tragickým koncom. Šesť mužov ubilo v Číne na smrť ženu, pretože im nechcela dať svoje telefónne číslo. Stalo sa tak v reštaurácii McDonald's pred očami niekoľkých svedkov. Ani jeden z nich nezasiahol a nepokúsil sa obeti pomôcť.

Slečna Wu sa išla 28. mája navečerať do reštaurácie rýchleho občerstvenia vo východnej Číne v meste Čao-jüan. Sedel tam aj muž menom Zhang so svojimi priateľmi. Wu sa mu páčila, a tak podišiel k nej a vypýtal si jej telefónne číslo. Mladá žena odmietla.

Zhanga to naštvalo a cítil sa trápne pred svojimi kamarátmi. Začal sa preto s Wu hádať a dokonca na ňu fyzicky zaútočil. Po chvíli sa zapojil aj zvyšok partie a začal ženu mlátiť a kopať do hlavy. Keď sa ich obeť zrútila k zemi, zobrali útočníci železnú tyč a dokonali svoje dielo. Dievčinu podľa očitých svedkov bili dovtedy, kým sa nezlomila.

Nepochopiteľná tragédia: Dievčinu dobili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: chinasmack.com)

Wu zomrela na mieste. Zarážajúce je, že nikto z prítomných jej nepomohol. Dotyčný McDonald sa navyše nachádza len niekoľko desiatok metrov od policajnej stanice, takže stačilo, aby niekto privolal políciu. Tá už medzitým páchateľov zatkla. Ide o členov náboženskej sekty nazývanej Všemocný duch, ktorá sa snaží nalákať nových stúpencov tak, že zbiera ich telefónne čísla.

Zábery nie sú vhodné pre maloleté osoby a osoby s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu