Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bizarné: Aaron (14) zorganizoval protest za viac domácich úloh, škola ho vylúčila!

Aaron Parfitt
Aaron Parfitt (Zdroj: dailymail.co.uk)

BLACKPOOL - Štrnásťročného Aarona Parfitta vylúčili na dva dni zo školy po tom, ako zorganizoval protest proti nedostatočnému množstvu domácich úloh a častej výmene učiteľov na strednej škole v anglickom Blackpoole.

"Stále sa u nás striedali učitelia a nedostávali sme dostatočne veľa domácich úloh, tak som sa rozhodol kontaktovať úrady, či by nám s tým mohli pomôcť, ale nemohli. Mali sme veľmi veľa učiteľov matematiky a ani jeden z nich nezostal viac než týždeň. Na konci som už bol taký naštvaný, že sme s niekoľkými kamarátmi usporiadali protest," uviedol Parfitt. Na jeho protestnej akcii na školskom dvore sa minulý týždeň v stredu zúčastnilo približne sto žiakov.

Vedenie školy však na to zareagovalo vylúčením Parfitta na dva dni. "Momentálne prežívame na škole komplikované obdobie. S pomocou mestskej rady však pokračujeme v zlepšovaní učiteľských noriem, správania a dochádzky. Tieto veci sa nezlepšia cez noc ale naďalej spolupracujeme s úradmi, rodičmi aj žiakmi, aby došlo k postupnému zlepšeniu. Naša škola má proaktívny prístup k sťažnostiam od rodičov aj žiakov. Jednotlivé problémy riešime na osobnej úrovni," uviedla riaditeľka školy Deborah Hanlon-Catlow. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu