Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto má byť motív vraždy? Kramný sa vraj pred odletom dozvedel, že nie je otcom Klárky!

Bol Petr otcom Klárky?
Bol Petr otcom Klárky? (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Špekulácie súvisiace s prípadom záhadného úmrtia dvoch českých turistiek v egyptskom letovisku Hurghada nemajú konca kraja. Viaceré informácie naznačujú, že v rodine Kramných zďaleka nepanovala taká idylka, ako to na prvý pohľad vyzeralo. Teraz sa dokonca objavilo podozrenie, že Klárka nebola Petrova!

So šokujúcim tvrdením prišiel portál ahaonline.cz. Petr si mal pred odletom do Egypta nechať urobiť test otcovstva, čo vypovedá o tom, že mal zrejme pochybnosti, že osemročná Klárka je jeho. Výsledky ho vraj vôbec nepotešili.

Na margo týchto pochybností sa vyjadrila Kramného matka Irena, ktorá tvrdí, že sa vôbec nezakladajú na pravde. Zároveň dodala, že sa jej nepáči, že národ jej syna odsúdil ešte predtým, než mu vôbec bola dokázaná vina.

Skrývajú útroby Moniky tajomstvo?

Petr Kramný naďalej trvá na svojej nevine. Vyhlásil, že so smrťou svojej manželky a dcéry nemá nič spoločné. Obe podľa neho boli otrávené a o život šlo údajne aj jemu. Českí kriminalisti ale majú na vec iný názor. Zistili, že ženy boli zabité elektrickým prúdom. Televízia Prima naviac uviedla, že pitva Moniky odhalila, že mala plné črevá. To vyvracia Petrovo tvrdenie o tom, že jeho žena pred smrťou celý deň zvracala.

Polícia Kramného pred pár týždňami obvinila z dvojnásobnej vraždy, pričom svoje podozrenie založila práve na spomínanej elektrine. Petr bol podľa slov svojich kolegov zručný elektrikár, čo by vyšetrovateľom len nahralo do karát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu