Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sedemnásťročné dievča sa upálilo pred policajnou stanicou: Dôvod rozplače každého!

NOVÉ DILLÍ – Nedočkala sa spravodlivosti, vzala si život. Otrasný prípad ľahostajnosti justície doviedlo sedemnásťročné dievča k zúfalému činu. Verejne sa upálilo po tom, čo vyšetrovatelia prepustili muža, ktorý ho spoločne s viacerými komplicmi hromadne znásilnili.

Sedemnásťročné pakistanské dievča sa stal obeťou hrôzostrašného činu 5. januára. Tento štvrtok sa rozhodlo upáliť na protest proti postupu polície priamo pred policajnou stanicou v provincii Pandžáb. O deň neskôr zomrelo v nemocnici, uviedla agentúra Reuters.

Študentku Aminu Bibiovú unieslo cestou zo školy päť ozbrojených mužov, ktorí ju následne znásilnili. Podľa jej brata utrpela obrovskú traumu. Keď sa dozvedela, že polícia prepustila hlavného podozrivého, stratila všetku nádej na spravodlivosť. Poliala sa benzínom a svoj ​​život radšej ukončila.

Policajný šéf Chaudry Asghar sa po jej smrti nechal počuť, že prípad bude znovu otvorený, pretože sa vo vyšetrovaní objavili pochybnosti. Zároveň dodal, že hlavný vyšetrovateľ bol prepustený a umiestnený do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu