Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čech (50) chcel upáliť seba aj svoju milenku: Bol som jej sexuálnym otrokom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PLZEŇ – Dvadsať rokov väzenia alebo až výnimočný trest hrozí 50-ročnému Čechovi, ktorý vlani na jeseň polial seba a svoju mladú bývalú milenku benzínom a chcel oboch podpáliť.

Zachránilo ich, že sa nachádzali v aute, kde v dôsledku výparov z benzínu omdleli, kým muž stihol škrtnúť, informoval spravodajský server Novinky.cz. Pred krajským súdom v Plzni sa dnes začal proces s Miroslavom T. z Rotavy v okrese Sokolov. Podľa obžaloby chcel týmto mimoriadne krutým spôsobom zabiť svoju bývalú partnerku, 26-ročnú Janu, ktorá sa s ním rozišla. 

 "Chcel som, aby Jana bola svedkom toho, ako zhorím, aby si pamätala, čo robí s chlapmi," uviedol obvinený pred súdom. Exmilenku obvinil, že ho v skutočnosti neľúbila a mala ho len na sex. "Ja som si plnil povinnosti na všetkých frontoch. Potom z nej vyliezlo, že som bol jej sexuálnym otrokom. Jednoducho ma zneužívala," citovali Novinky.cz obžalovaného.

Tvrdí, že ženu nechcel naozaj zabiť. Dňa 14. októbra, keď venčila psa, ju násilím vtiahol do auta a odviezol do lesa, kde ju pripútal putami k volantu. Potom oboch polial benzínom hovoriac, že zomrú rýchlo. Keď ho žena prosila o život, udrel ju do tváre, vypovedal dnes štátny žalobca. Uviedol, že mladá žena bola strachom bez seba a prežívala mimoriadne útrapy, v dôsledku čoho skončila na psychiatrii.

Omdlenú dvojicu z auta zachránila až polícia, dodali Novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu