Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tušil, že príde katastrofa? Paul dal svojej žene obrúčku, potom zmizol s lietadlom duchov!

Paul so svojimi synmi Zobraziť galériu (4)
Paul so svojimi synmi (Zdroj: nine network)

PERTH - Paul Weeks (39), otec dvoch malých detí z austrálskeho Perthu, si dal pred odletom v zmiznutom Boeingu 777 malajzijských aerolínii dole z ruky obrúčku aj hodinky. Svojej žene Danici povedal, že ak by sa mu niečo stalo, má ich odovzdať jeho synom ako pamiatku. Manželka sa teraz modlí za zázrak.

Strojný inžinier Paul Weeks smeroval za svojou vysnenou prácou do Mongolska a bolo to prvýkrát, kedy sa nachádzala tak ďaleko, že na prepravu musel použiť lietadlo. "Ak by sa mi niečo stalo, potom obrúčku odovzdaj prvému synovi, ktorý sa ožení a druhému daj hodinky," citovala Danica slová svojho manžela televízii  9News National.

Bývalý vojak, ktorý sa narodil na Novom Zélande, sa so svojou rodinou presťahoval do Perthu po tom, čo ich domov v Christchurchi spustošilo zemetrasenie. Pár má spolu trojročného syna Lincolna a 11-mesačného Jacka.

Danica stále verí v zázrak.
Zobraziť galériu (4)
Danica stále verí v zázrak.  (Zdroj: nine network)

Paul dostal prácu v spoločnosti Transwest Mongolia a veril, že sa mu vďaka nej podarí zabezpečiť rodinu. O tom, že ju mal veľmi rád, svedčí aj množstvo fotografií, ktoré si so sebou vzal. "Nemôžem sa vzdať nádeje. Chcela by som, aby prešiel znova dverami, držať ho ešte raz... vidím ho všade v dome," dodala uplakaná Danica.

Paul Weeks bol jedným z 227 cestujúcich a 12 členov posádky na palube boeingu Malaysia Airlines, ktorý zmizol v piatok podvečer stredoeurópskeho času na trase medzi Kuala Lumpur a Pekingom.

Podľa zoznamu pasažierov sa nachádzalo na palube 152 ľudí z Číny, 38 z Malajzie, 7 z Indonézie, 6 z Austrálie, 5 z Indie, 3 z USA a ďalší z Indonézie, Francúzska, Nového Zélandu, Kanady, Ukrajiny, Ruska, Taiwanu a Holandska. Okrem toho pribudli ešte aj dvaja Iránci, ktorí cestovali na falošný taliansky a rakúsky pas.

Austrálčania Catherine a Robert Lawtonovci smerovali za novým dobrodružstvom.
Zobraziť galériu (4)
Austrálčania Catherine a Robert Lawtonovci smerovali za novým dobrodružstvom.  (Zdroj: FB)

Na palube boli aj mladí zaľúbenci: Čao Yan a Hadrien Wattrelos, študenti francúzskej strednej školy v Pekingu.
Zobraziť galériu (4)
Na palube boli aj mladí zaľúbenci: Čao Yan a Hadrien Wattrelos, študenti francúzskej strednej školy v Pekingu.  (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu