Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Útok na Slováka (18) pred hotelom vo Švajčiarsku: Knokautovali ho a zmizli!

K útoku došlo pred hotelom Sonne
K útoku došlo pred hotelom Sonne (Zdroj: 20min.ch)

GAMS - Dvaja neznámi útočníci v noci na sobotu bezdôvodne napadli mladého Slováka (18) pred hotelom vo Švajčiarsku. Tínedžerovi uštedrili niekoľko rán do tváre, po ktorých sa zosypal na zem a museli ho ratovať návštevníci reštaurácie. Bitkári medzitým z miesta ušli a polícia teraz pátra po ich tmavom Subaru.

Incident sa odohral v sobotu medzi pol nocou a jednou hodinou pred hotelom Sonne vo švajčiarskom Gamse, keď sa mladý Slovák vracal z reštaurácie do izby. Cestu mu podľa jeho slov skrížili dvaja neznámi páchatelia a bezdôvodne naňho zaútočili. Po niekoľkých úderoch päsťou do tváre ostal tínedžer ležať na zemi a útočníci sa dali na útek.

Pomoc doráňanému Slovákovi  zavolali návštevníci z reštaurácie, ktorí ho našli ležať pred hotelom. S otrasom mozgu a zlomeným nosom ho záchranári previezli do nemocnice, odkiaľ ho neskôr po ošetrení prepustili. "Muž si nedokáže vysvetliť, prečo sa stal obeťou útoku," povedal pre švajčiarsky portál 20min.ch policajný hovorca Aurelio Zaccari.

Mladík, ktorý vo Švajčiarsku pracuje ako pomocný pracovník, tvrdí, že útočníkov nepozná a pred nečakaným prepadom sa s nimi nedostal do sporu. Zapamätal si len auto, na ktorom po útoku z miesta ušli. Malo by ísť o Subaru tmavej farby so švajčiarskými evidenčnými číslami. "V súčasnosti preverujeme podozrivé vozidlá," dodal Zaccari s tým, že rovnako intenzívne pátrajú aj po neznámych páchateľoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu