Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odtajnený dôkaz proti Kramnému: Manželku a dcéru mal v Egypte zabiť elektrinou v kúpeľni!

Je Kramný chladnokrvný vrah? Zobraziť galériu (3)
Je Kramný chladnokrvný vrah? (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Otázka, ako zomreli Monika a Klárka Kramné v Egypte, ani po viac ako siedmich mesiacoch nie je objasnená. Najnovšie dokonca vyšlo najavo, že neboli otrávené, tak ako sa doteraz predpokladalo. Čo alebo kto ich zabil? Podľa najnovších informácií to mohol byť elektrický prúd!

Prípad úmrtia dvoch Češiek v Hurghade sa stále viac zamotáva a ktovie, či sa vôbec niekedy rozmotá. Server iDnes.cz dnes však uviedol, že podľa dôveryhodného zdroja policajti Kramného podozrievajú z toho, že zatiaľ bližšie neurčeným spôsobom zaviedol elektrinu do kúpeľne hotelovej izby, kde rodina vlani v lete trávila dovolenku.

"Áno, je to jedna z možných verzií. Myslím, že sa vyšetrovatelia k tejto verzii prikláňajú," povedal Kramného advokát Jaromír Richter, ktorý uviedol, že pre neho nebolo novinkou, že Češky nezomreli na otravu, ako sa predtým uvádzalo. Túto variantu vylúčil aj Igor Dvořáček, prednosta Ústavu súdneho lekárstva Fakultnej nemocnice Ostrava. "Informácie o otrave jedmi či rozleptaní žalúdka žieravinou sú úplne nezmyselné dedukcie. Hovoril som s patológom, ktorý obe pitval," povedal, pričom nechcel spresniť, ako ženy zomreli.

Už minulý týždeň riaditeľ Úradu služby kriminálnej polície a vyšetrovania Milan Pospíšek, ktorý sa s tímom ďalších českých policajtov vrátil z Egypta, vyhlásil, že nešlo o intoxikáciu."Nebola to intoxikácia, ako je prezentované. Ak pôjdeme do minulosti, polícia o tom nikdy nehovorila. Závery pitvy hovoria úplne jasne, že k intoxikácii nedošlo. Na mieste nebolo žiadne zvracanie ani hnačky," povedal jasne s tým, že závery šetrenia egyptskej strany sa úplne zhodujú so závermi vyšetrovania českej polície.

Špekulovalo sa aj o tom, že Češky mohli byť uškrtené, udusené vankúšom alebo im mohla byť pichnutá smrtiaca injekcia

Tridsaťšesťročná Monika a jej osemročná dcéra Klára zomreli vlani v egyptskej Hurgade v hoteli Titanic Palace. Egyptská polícia podozrievala kvôli ich smrti Kramného a až do októbra musel zostať v Egypte. Od 20. februára je vo väzbe v Česku, vinu od začiatku odmieta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu