Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

V Rakúsku prepadli auto plné peňazí: Majú v tom prsty lupiči v maskách Klausa a Schwarzeneggera?

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VÖCKLABRUCK - Neznámi útočníci v pondelok v Hornom Rakúsku prepadli auto na prevoz peňazí, pričom výška ulúpenej sumy nebola zverejnená, informovala tlačová agentúra APA.

K lúpežnému prepadnutiu došlo o 17.10 h, jeden z páchateľov mal obranný sprej, ale nepoužil ho. O ďalších zbraniach nie je nič známe, nikto neutrpel zranenia.
      
Svedok poskytol polícii čiastkové informácie o únikovom vozidle páchateľov. Rozbehlo sa pátranie po strieborno-sivom terénnom vozidle s poznávacou značkou Korneuburg. Vyšetrovatelia sa spolu s dolnorakúskou políciou snažili zistiť, odkiaľ vozidlo pochádza.
      
V okolí miesta činu boli vo večerných hodinách všetky použiteľné policajné hliadky, rakúska polícia nasadila aj špeciálnu jednotku Cobra. Cesty kontrolovali policajti, rozsiahle pátranie však bolo zatiaľ bezvýsledné.

Podobná lúpež sa stala ešte v sobotu v noci, keď v bratislavskej Devínskej Novej Vsi zlodeji ukradli pancierovú dodávku, ktorá bola plná peňazí.  Incident sa stal pred nákupným centrom večer okolo jedenástej hodiny. Zatiaľ nevedno koľko peňazí odcudzili, no po lupičoch pátral aj vrtuľník. Typické je pre nich, že sa maskujú gumenými podobizňami Václava Klausa a Arnolda Schwarzeneggera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu