Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kramný zatajoval: Absolvoval megadlhý výsluch, čo sa dialo počas 14 hodín?!

Petr Kramný
Petr Kramný

PRAHA - Petr Kramný ešte donedávna tvrdil, že ho česká polícia po návrate domov stále nepredvolala na výsluch. A veru predvolala. Minulý piatok ho vypočúvala celých štrnásť hodín. Experti vedia, ako to všetko prebiehalo.

Kramný, ktorý koncom júla prišiel na dovolenke v egyptskom letovisku Hurghada o manželku aj dcéru, ešte začiatkom týždňa pre médiá uviedol, že česká polícia ho zatiaľ nekontaktovala. Lenže teraz priznal farbu a potvrdil, že ešte minulý piatok absolvoval policajný výsluch. V stredu pre Blesk.cz uviedol, že mal zákaz o ňom hovoriť.

Výsluch trval nezvyčajne dlho, až štrnásť hodín. Petr sa dostavil na kriminálku o ôsmej hodine ráno a domov prišiel až o desiatej večer. Či podstúpil aj test na detektore lži, neprezradil. Len vyhlásil, že dúfa, že smrť Moniky (†36) a Klárky (†8) sa čoskoro objasní.

Podľa emeritného policajného riaditeľa Miloslava Dočekala je naozaj zvláštne, že Kramného držali na výsluchu tak dlho. "Také dlhé vypočúvanie si ani neviem predstaviť. Keďže Petr K. nie je z ničoho obvinený, zrejme požiadal o prerušenie výsluchu. Taktiež je možné, že mal prestávku na jedlo, odpočinok," upresnil pre Blesk.cz.

Česká polícia podľa najnovších informácií stíha v prípade úmrtia dvoch žien jednu osobu, jej identitu však vzhľadom na prebiehajúce trestné konanie neodhalila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu