Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Petr Kramný prišiel o všetko: Vykašľala sa na neho Monikina rodina!

Petr Kramný
Petr Kramný

PRAHA - Petr Kramný bezpochyby prežíva najťažšie obdobie svojho života. Ešte stále sa nevie, kto stojí za smrťou jeho manželky a dcéry v Egypte. Najnovšie sa k tomu ešte pridali starosti s Monikinou rodinou, ktorá sa mu náhle otočila chrbtom.

Celý čas po dvojnásobnej tragédii, ktorý musel Petr nedobrovoľne stráviť v Egypte, ho podporovali príbuzní jeho zosnulej manželky. Písali mu povzbudivé sms správy a prihovárali sa za neho aj u českého prezidenta. Keď sa Kramný po niekoľkých mesiacoch konečne vrátil do Česka, boli prvými, s ktorými sa stretol.

Dnes je ale všetko inak. Svokrovci aj Monikini bratia s ním prestali komunikovať a odvrátili sa od neho, píše Blesk.cz. "Už sa viac so mnou nebavia, nestojím im za nič," povedal Petr. Čo stojí za odmietavým postojom rodiny, s ktorou si ešte donedávna veľmi dobre rozumel, netuší. Je však možné, že prestala veriť v jeho nevinu.

Nie je to prvýkrát, čo Kramný od návratu domov čelí takejto nepríjemnej situácii. Zhruba pred dvoma týždňami mu niekto prepichol pneumatiky na jeho aute a taktiež naň nastriekal nápis Vrah. Prípadom sa momentálne zaoberá polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu