Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nočná razia u Kramného v práci: Neuveríte, čo všetko našli v jeho skrinke!

Čo našli v Petrovej skrinke?
Čo našli v Petrovej skrinke? (Zdroj: tn.cz)

PRAHA - Večerná razia v práci! Petr Kramný, ktorému v lete za záhadných okolností v Egypte umrela manželka Monika (36) a dcérka Klárka (8) sa opäť topí v problémoch. Polícia na základe anonymného tipu pred niekoľkými dňami zasahovala v nošovickej automobilke, kde pracuje. To, čo našli v jeho skrinke, všetkých šokovalo.

Podľa informácií Tv Nova Petra pred niekoľkými dňami vo večerných hodinách privolali do automobilky Hyundai v Nošoviciach, kde pracuje. Dôvodom mal byť podozrivý obsah jeho služobnej skrinky. Hoci spočiatku ho na základe anonymného oznámenia podozrievali z krádeže vecí z továrne, v skrinke objavili niečo oveľa šokujúcejšie.

Nadriadení v nej mali nájsť ukryté drogy. "Môžem potvrdiť, že u jedného z našich zamestnancov boli nájdené drogy. Túto skutočnosť preverujeme, je to interná záležitosť," povedala Kateřina Churá z PR oddelenia automobilky s tým, že k incidentu sa viac nebudú vyjadrovať. Podľa medializovaných informácií malo ísť dokonca o niekoľko balíčkov neznámej sušiny, pravdepodobne marihuany.

Petr priznal, že bol kvôli drogám privolaný do práce. Tvrdí však, že mu ich tam niekto podstrčil a on sám to nahlásil na polícii. Drogy vraj nikdy nebral a myslí si, že sa ho len niekto pokúša cielene zdiskreditovať.

Keď Petra Kramného držali v Egypte, psychicky bol na tom veľmi zle. Prečítajte si na Vyšetrení,  čo mu hrozilo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu