Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šok na cintoríne: Na ženu mávala z hrobu mŕtvola!

Muž pochovaný zaživa
Muž pochovaný zaživa (Zdroj: Foto: youtube)

SAO PAULO – Žena po návšteve rodinnej hrobky na cintoríne v brazílskom Sao Paulo zažila šok, keď započula divné zvuky. Obzerala sa a zrazu uvidela pohybujúcu sa zem a z nej vytŕčajúce mužské paže ako na ňu mávajú. Muž sa snažil dostať z hrobu von. Polícia tvrdí, že bol obeťou útoku a násilím ho pochovali do prázdneho hrobu. Iného brazílskeho muža stretol podobný osud pred dvoma mesiacmi.

Nepredstaviteľný šok zažila žena počas návštevy cintorína v Brazílii, keď zrazu objavila „živý“ hrob. Z podzemia začal mávať pochovaný muž.   

"Bála som sa pozrieť na človeka, o ktorom som si myslela, že je mŕtvy. No tento sa snažil dostať z hrobu von,“ povedala šokovaná žena a dodala: „Mal hlavu, ruky a pohyboval nimi okolo seba, snažil sa dostať von."

Vydesená žena najprv začala utekať a kričať, no potom sa vrátila a privolala záchranku, že našla napoly pochovaného muža. Keď zavolala policajtom, tí jej neverili, mysleli si, že si z nich strieľa. Obvinili ju, že kvôli nej zbytočne strácajú čas.
 
Ako informoval denník Daily Mail, udalosť sa stala približne pred týždňom. Zverejnené video ukazuje muža, ktorý má polovicu tela úplne pochovanú. Zo záznamu sa zdá, že muž je mŕtvy, no podľa dostupných informácií, muž dýchal, previezli ho do miestnej  nemocnice, kde sa teraz zotavuje. Bude podrobený aj psychologickým testom.

Muž bol bývalý pracovník radnice. Útočníci ho ťažko zbili, omdlel a takto ho previezli na cintorín. Pravdepodobne ho hodili do hrobu čiastočne naplneného zeminou. Keď obeť nadobudla vedomie, začala stonať, čo vzbudilo pozornosť ženy, ktorá šla navštíviť rodinnú hrobku.

Podľa polície by tento prípad skončil tragédiou, keby žena neprevzala iniciatívu a neprivolala by k mužovi pomoc.

Tento útok je za posledné dva mesiace už druhý, čo sa odohral v Brazílii. Podobný prípad sa stal v septembri bezdomovcovi. Traja dospievajúci v Rio de Janeiro ho udreli lopatou po hlave. Potom ho zaživa pochovali na mestskej pláži  Leblon.
  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu