Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kombinácia šialenej rýchlosti a deravej cesty: Dve obete a Porsche na totálku!

V zdemolovanom Porsche zahynuli dvaja ľudia
V zdemolovanom Porsche zahynuli dvaja ľudia (Zdroj: 24ur.com)

ĽUBĽANA - Toto nemohol nikto prežiť! Čierne Porsche Carrera 911 skončilo v pondelok doslova obmotané okolo stromu vedľa cesty v meste Cerknica na juhozápade Slovinska. Luxusný športiak s dvoma pasažiermi vyletel z cesty na rovnom úseku, ktorý je podľa miestnych médií v dezolátnom stave a bolo len otázkou času, kedy dôjde k tragédii. Vo vraku zdemolovanom na "totálku" nemal šancu prežiť ani jeden z nich.

Za volantom luxusného Porsche sedel 27-ročný vodič  a na mieste spolujazdca 48-ročný Brit. Mladý šofér zrejme skúšal "čo to dá" a v šialenej rýchlosti sa rútil rovným úsekom popri lese, keď krátko pred 11:00 vyletel  z cesty a vpálil to rovno do stromu. Silný náraz športiak doslova roztrhal a muži v ňom nemali šancu prežiť.

Doposiaľ zverejnené informácie udávajú ako pravdepodobnú príčinu nehody práve neprispôsobenie rýchlosti povahe a stavu vozovky. Podľa portálu 24ur.com je však úsek, na ktorom k smrteľnej zrážke došlo, vo veľmi zlom stave. Polícia bližšie okolnosti nehode Porsche vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu