Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvery v ľudskej koži: Sabrina držala syna (4) a jej milenec ho znásilňoval vo väznici!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

ŠTRASBURG - Tento týždeň sa vo Francúzsku konal proces s dvadsaťpäťročnou ženou, ktorá dovolila, aby jej štvorročného syna znásilnil priateľ odpykávajúci si trest vo väzení v meste Toul. Ba čo viac, zverská matka chlapčeka navyše pridržiavala a na všetko sa pozerala.

K zvrhlostiam, ktoré šokovali celú krajinu, došlo ešte v rokoch 2009 až 2010. Tridsaťjedenročný Lionel Barthelemy si v nápravnom zariadení v južnom Francúzsku odpykával štvorročný trest za ublíženie na zdraví a jeho partnerka Sabrina Bonnerová ho tam chodila pravidelne navštevovať. So sebou brávala aj svojho malého syna.

Milenci sa stretávali v miestnosti určenej pre návštevy. A práve tu sa diali sexuálne zverstvá, ktorých obeťou sa stal Bonnerovej syn. Musel si zakaždým kľaknúť, zatiaľ čo matka mu zaviazala oči a pridržiavala ruky, aby ho mohol nevlastný otec znásilniť. Celý akt nahrávala na mobil a sim kartu potom dala priateľovi. Väzenská stráž si nič nevšimla, pretože dvojica zakryla okno čiernym vreckom na odpad. Malo ísť pritom o kontrolovanú návštevu, takže je nepochopiteľné, že o ničom nevedela.

Sabrina sa polícii ku všetkému priznala v máji 2011, krátko predtým, než mali Lionela prepustiť na slobodu. Mladíka obvinili z opakovaného znásilnenia a jeho priateľku zo spoluúčasti. Bonnerovej právnik pred vyhlásením rozsudku vyhlásil, že "jeho klientka si je vedomá svojej zodpovednosti a nebude sa snažiť vykrútiť z trestu".

"Tak, ako sa obžalovaná správala k vlastnému synovi, by sa k svojmu dieťaťu nesprávalo ani zviera," uviedol prokurátor Gilles Delorme. Sudca oboch poslal na dvadsať rokov do väzenia. Psychiater Jean-Pierre May vysvetlil, že odsúdená dvojica udržiavala medzi sebou sado-masochistický vzťah, kde jeden hral úlohu pána a druhý bol sluha. Svoje chúťky potom preniesli aj na chudáka chlapca, ktorý je momentálne v starostlivosti sociálnych úradov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu