Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Peklo na dovolenke v Chorvátsku: Ženu znásilnili v hoteli vedľa spiaceho manžela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MAKARSKÁ - Z dovolenky v Chorvátsku si odnesie traumu na celý život. Jedným z hotelov v obľúbenej dovolenkovej destinácii na Makarskej riviére otriasa sexuálny škandál. Do izby, kde bol ubytovaný poľský pár, sa mal vkradnúť neznámy muž a znásilniť ženu spiacu na posteli. Všetko sa malo pritom odohrávať za prítomnosti jej manžela.

Muži zákona na Makarskej riviére vyšetruje naozaj neobvyklý prípad znásilnenia, ktoré im nahlásila turistka z Poľska. Hoci polícia uvalila na vyšetrovanie prísne informačné embargo, denníku Slobodna Dalmacja sa podarilo zistiť, že ide o 40-ročnú ženu, ktorá do Chorvátska pricestovala spolu s manželom na dovolenku.

Obaja sa pár hodín pred incidentom navečerali, čo to alkoholické aj popili a vrátili sa späť do izby. Manželia spokojne spali na jednej posteli, keď sa Poľka počas noci zobudila na cudzie dotyky. Spočiatku si myslela, že je to jej polovička, no keď otvorila oči, ostala v poriadnom šoku.

Stál nad ňou neznámy muž, ktorý jej zakryl ústa, aby nemohla kričať a vedľa spiaceho manžela ju znásilnil. Nedobrovoľný akt údajne trval len krátko a násilník po ňom z izby ušiel. Vydesená Poľka sa po hroznom zážitku snažila prebudiť manžela, no nepodarilo sa jej to a všetko mu vyrozprávala až na druhý deň počas raňajok.

Pár potom zavolal políciu, ktorá sa prípadom okamžite začala zaoberať a ženu poslala na lekárske vyšetrenie. Podľa doterajšieho vyšetrovania boli dvere hotelovej izby nepoškodené, takže je možné, že útočník dnu vošiel cez okno. V pohári s vodou, ktorý mal Poľkin manžel na nočnom stolíku údajne našli omamné látky, čo by vysvetľovalo to, že sa ho žene v noci nepodarilo zobudiť. Polícia naďalej zbiera dôkazy a prípad prešetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu