Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tínedžerský gang násilníkov v Británii: Školáčky hromadne nútili k sexu aj mladí Slováci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: presstv.ir)

PETERBOROUGH - Deti obviňujú zo zneužívania detí! Až deväť mladých násilníkov, medzi ktorými sú aj Slováci a Česi, čelí v anglickom Peterborough vážnym obvineniam zo sexuálneho zneužívania len 13-ročných dievčat. Tínedžeri si tam vytvorili akýsi gang, ktorý má mať na svedomí až 45 prípadov znásilnených školáčok.

Násilní mladíci mali dievčatám robiť zo života sexuálne peklo až dlhé dva roky, od januára 2011 do mája 2013, kedy im polícia klepla po prstoch. Jedna z nich vypovedala, že ju dokonca nútili k prostitúcii a znásilniť ju mali až ôsmi z gangu. Všetci deviati sa už čoskoro postavia pred súd v Old Bailey, ktorý ich viní zo zneužívania v 45 prípadoch. Medzi obvinenými sú Slováci aj Česi.

Jeden z gangu, 17-ročný mladík, ktorého meno pre jeho neplnoletosť nemohli zverejniť, je obvinený z 10 znásilnení. Všetko však na súde poprel a tvrdil, že je nevinný. Hassan Abdulla (32), najstarší zo skupiny násilníkov, má na krku štyri znásilnenia a v troch prípadoch mal dievčatá nútiť k prostitúcii.

Len 14-ročný chlapec je obvinený zo siedmich znásilnení, ďalší v rovnakom veku mal školáčky nabádať na prostitúciu. Traja ďalší z gangu, 17-roční chlapci, tiež popreli všetky znásilnenia. Prvý ich má na krku štyri, druhý šesť a tretí dve zneužitia, píše anglický Peterborough Telegraph.

Starší členovia násilníckej skupinky, David Ziga zo Sheffieldu a Dušan Mirga z Peterborough, sú rovnako obviňovaní zo znásilnení, obaja v dvoch prípadoch. Proces s nebezpečným tínedžerským gangom má začať budúci týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu