Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Asad klame verejnosť: Zúri vojna, no jeho manželka s úsmevom na tvári

Asma, manželka sýrskeho prezidenta Zobraziť galériu (2)
Asma, manželka sýrskeho prezidenta

SÝRIA - V Sýrii zúri krvavá vojna, no prezident použil šikovný ťah. Využil svoju manželku ako najsilnejšiu zbraň. Tá sa stará o deti, pomáha so stravou a zaoberá sa charitatívnymi činnosťami v krajine. Navodzuje ideálny stav mieru.

Sýrske predsedníctvo nedávno otvorilo profil na Instagrame, na ktorom zverejňuje fotografie z každodenného života prezidenta a prvej dámy. Fotografie ale ukazujú iný život, na aký sme zvyknutí z posledných dní. Žiadna vojna, žiadna krv, žiadne mŕtvoly.

Fotografiami, ako píše ABC News, chcú dať jasne najavo, že Sýria je v dobrých rukách. Je na nich krásna manželka sýrskeho prezidenta Asada, ktorá sa usmieva a pomáha mladým Sýrčanom.

Asma bola vždy zaujímavá pre sýrsku, ale aj svetovú verejnosť. Považujú ju za modernú a vzdelanú skutočnú dámu. Narodila sa v Sýrii, no väčšinu svojho života prežila v Londýne. Tam študoval a získal prácu v Deutsche Bank. Keď sa zasnúbila s Asadom, presťahovala sa do Sýrie.

Široká verejnosť ju častokrát za jej charitatívnu činnosť prirovnáva k princeznej Diane.

Asma, manželka sýrskeho prezidenta
Zobraziť galériu (2)


Keď začala vojna v Sýrii, Asma sa stiahla z verejného života, no veľmi skoro sa opäť objavila, a to s úsmevom na tvári.

Aj v posledných týždňoch sa Asma cez krvavé obete objavuje usmievavá, na fotografiách obklopená deťmi a sýrskymi ženami. Rozdáva potraviny a zrejme aj nádej tým, ktorí prišli o všetko.

Reakcií na fotografie existuje mnoho. Väčšinou sú však negatívne. "Povedal zabiť po tom, čo bol vyfotografovaný s deťmi." To je len jedna z negatívnych pripomienok k fotografiám, na ktorých je Asma so svojim manželom Asadom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu