Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Záhadný odkaz mŕtvej Češky (†36): Tušila Monika, že o 222 dní zomrie?

Monika Zobraziť galériu (2)
Monika (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Češka, ktorá za dosiaľ nevyjasnených okolností koncom júla zomrela spolu so svojou dcérou v Egypte, napísala niekoľko mesiacov pred smrťou na sociálnu sieť podivný odkaz. Vyznieva tak, akoby žena tušila, že už nebude dlho žiť.

Minulé Vianoce boli pre tridsaťšesťročnú Moniku a osemročnú Klárku posledné. Mladá žena akokeby mala zlú predtuchu, že už na tomto svete nebude dlho, pretože pár dní pred sviatkami napísala na Facebook nasledovné: "Prajem vám krásne Vianoce plné lásky a pochopenia. Buďte na seba dobrí. Život je tak krátky a zabudnite na hádky." 

Záhadný odkaz mŕtvej Češky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

V čase, keď vznikol tento odkaz, Monike ostávalo len 222 dní života. 30. júla zomrela ona i Klárka na dovolenke v egyptskej Hurghade, na ktorej bola s manželom. Pitva preukázala, že obe ženy boli otrávené silným jedom. V súvislosti s prípadom polícia podozrieva manžela a otca Petra, ktorý však popiera, že by mal s ich smrťou niečo spoločné.

Moniku a Klárku pochovali v stredu na cintoríne v Karvinej, kde žili. Smútočný akt sa niesol v napätej atmosfére, pretože naň nepustili niektoré Monikine kamarátky a ani jej neter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu