Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Advokátka rúca "dôkazy" o Petrovej vine: Prečo manželku (†36) a dcérku (†8) určite nezabil!

Peter s rodinou Zobraziť galériu (4)
Peter s rodinou (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Peter Kramný, ktorý zostáva po záhadnej otrave manželky a dcérky v Hurghade, čelí nepodloženým útokom, že by mohol byť tým, kto spôsobil ich smrť. Advokátka Ilona Nohelová sa preto rozhodla, že ponúkne jeho rodine spoluprácu a verí, že Čech nemá so skonom Moniky a Klárky nič spoločné. Podľa nej môže byť za tragédiou úplne iná príčina.

Advokátka sa v rozhovore pre tn.cz vyjadrila, že ak by vyšetrujúce policajné orgány proti Petrovi mali nejaké dôkazy, svedčiace o dvojnásobnej vražde, iste by ho nenechali na slobode. Osobne si teda myslí, že Kramný vinný nie je.

"Začala som o tejto otázke premýšľať v súvislosti s internetovými diskusiami k tejto záležitosti a veľmi ma prekvapilo, že drvivá väčšina diskutujúcich bola presvedčená o vine pána Kramného. Takmer nikto z nich o jeho vine nezapochyboval a nikto sa nezaoberal otázkou, či by vrahom jeho ženy a dcéry mohol byť niekto iný. Keď sa potvrdilo, že nešlo o nešťastnú náhodu, ako sme všetci dúfali, boli komentáre diskutujúcich na internete už skoro výhradne odsudzujúce bez ohľadu na prezumpciu neviny a bez akýchkoľvek pochybností," uviedla Nohelová.

Vyzývavá Monika a Peter
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)


Podľa nej nie je jasný motív ani to, prečo a ako by si so sebou vopred na dovolenku do Egypta vzal nejaký jed. Teória o tom, že si priviezol nejakú smrtiacu látku so sebou, jej príde úplne nezmyselná. "Tiež možnosť, že by sa svoju ženu a dcéru rozhodol usmrtiť radšej v Egypte než v ČR, je absurdná vzhľadom na mediálne známu povesť väzníc v Afrike a Ázii," dodala pre tn.cz advokátka, ktorá sa domnieva, že tragédiu by mohol mať na svedomí niekto z hotelového personálu.

Podľa nej majú určite k dispozícii veľa čistiacich a dezinfekčných prostriedkov, vrátane deratizačných. "Tu zase nastupuje otázka možnosti nešťastnej náhody. Stalo sa mi v celkom luxusnom hoteli, že som sa napila z pohára, ktorý nebol dobre vypláchnutý a zrejme stál na tácke, kam stekal umývací prostriedok, a stačilo mi to na popálenie úst," uviedla vlastnú skúsenosť Nohelová, ktorá Egypt navštívila už šesťkrát.

"Len si predstavte, aké je hrozné, že prišiel o ženu a dcéru a nemohol sa s nimi ani rozlúčiť na ich pohrebe. Dúfam, že celá kauza bude zo strany egyptských úradov dôsledne prešetrená a že sa dozvieme, čo sa vlastne stalo a prečo," dodala advokátka s tým, že Petra určite čoskoro pustia domov. Ak by proti nemu mali dôkazy, istotne by už bol vo väzbe.

Advokátka rúca
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: tn.cz)

Matka s dcérou zomreli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu