Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka s dcérou vyvolávali duchov: Predpovedali ich smrť, teraz bojujú v nemocnici o život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

CONSETT - Dve Angličanky museli byť hospitalizované po tom, ako v ich dome vypukol požiar. Okolnosti jeho vzniku sú však viac ako záhadné. Navyše obe tvrdia, že predtým, než došlo k incidentu, ich smrť predpovedali duchovia.

Šesťdesiatročná Margaret Carrollová a jej tridsaťsedemročná dcéra Katherine Livingstonová minulý piatok večer vyvolávali duchov. Chceli sa skontaktovať so svojím mŕtvym psom, ktorého zabil Margaretin manžel a nevlastný otec Katherine. Sučku Molly utopil vo vani, pretože vraj bola posadnutá zlými silami. Potom ju rozštvrtil a kusy tela hodil do odtoku, čím ho zároveň upchal. Paul Carroll sa za tento barbarský čin bude zodpovedať pred súdom koncom tohto mesiaca. Je obvinený zo spôsobenia zbytočného utrpenia zvieraťa.

Ženy sa po vyvolávaní zverili susedke Donne Sowerbyovej, že špiristická doska predpovedala ich smrť. O niekoľko hodín neskôr ich dom zachvátil oheň. "Bol celý v plameňoch. Potom nastal výbuch a jedného požiarnika odhodilo o niekoľko metrov dozadu," opísala chvíle hrôzy Sowerbyová.

Margaret a Katherine utrpeli vážne zranenia a momentálne bojujú v nemocnici o život. Ich ťažký zdravotný stav však podľa lekárov nesúvisí s požiarom, čo je naozaj zvláštne. "Obe ženy sú hospitalizované v Univerzitnej nemocnici North Durham. Ich stav je kritický," uviedol miestny policajný hovorca s tým, že sú zároveň podozrivé z podpaľačstva s úmyslom ohroziť život. Informoval anglický regionálny denník The Northern Echo.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu