Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Smrť Moniky (†36) a Klárky (†8) v Hurghade: Petr prehovoril, ako to bolo s poistkou!

Šťastná rodina, ešte keď boli pokope
Šťastná rodina, ešte keď boli pokope (Zdroj: Facebook)

PRAHA/HURGHADA - Prípad dvoch českých turistiek, ktoré za záhadných okolností zomreli v egyptskom letovisku Hurghada, sa čím ďalej tým viac zamotáva. Posledné informácie hovorili o tom, že motívom ich vraždy mohla byť obrovská poistka. Petr Kramný sa o nej rozhodol prehovoriť.

České úrady aj pozostalá rodina stále čaká na oficiálne informácie od egyptskej polície ohľadom vyšetrovania prípadu vraždy tridsaťšesťročnej Moniky a jej osemročnej dcéry Klárky.

Medzitým sa však vynorili viaceré špekulácie, ktoré podozrievajú z vraždy oboch žien ich manžela, resp. otca. Jeho motívom by mohli byť vysoké poistky, ktoré vraj mali nebohé uzatvorené v dvoch poisťovniach. Práve Petr mal byť totiž oprávnenou osobou, ktorá by peniaze z nich v prípade ich úmrtia dostala. Kramný ale pre televíziu Nova povedal, že je to nezmysel.

"Manželka s dcérou poistené neboli. Jedinú životnú poistku mám ja, a tá je písaná na Markétu. Je uzatvorená na sumu 200 tisíc českých korún (8000 eur), takže nič prevratné," povedal.

Objavili sa taktiež informácie o tom, že Petr mohol Moniku a Klárku zabiť, pretože zistil, že mu žena bola neverná a dcéra nie je jeho. To ale muž úplne vylučuje. "Moja dcéra je moja dcéra. Toto je absolútna lož," uviedol v rozhovore pre Novu.

Kramný sa momentálne stále nachádza v Egypte a ešte nevie, kedy sa bude môcť vrátiť do Česka. Postupy tamojšej polície, ktorá dvojnásobnú vraždu vyšetruje, považuje za pomalé a nelogické. Napríklad nechápe, ako mohla nechať oblečenie nebohých žien, z ktorého sa dali vyzistiť stopy, len tak pohodené na posteli a nezaistiť izbu. Tú potom chyžné upratali a prezliekli posteľnú bielizeň, aby sa tam mohli ubytovať ďalší hostia.

Petr stále trvá na svojej nevine a so smrťou manželky a dcéry nemá podľa vlastných slov nič spoločné. Zrejme však ešte chvíľu potrvá, kým sa celý prípad uzavrie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu