Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šokujúce svedectvo obviňujúce mŕtvu Moniku (†36): Podvádzala Petra na každom kroku!

Vyzývavá Monika a Peter Zobraziť galériu (2)
Vyzývavá Monika a Peter (Zdroj: internet)

KARVINÁ – Výpoveď Petra, ktorý je podozrivý z vraždy svojej dcéry a manželky, dostala ďalšiu trhlinu. Podľa informácii TV Nova sa totiž objavila svedkyňa, kamarátka Moniky, ktorá tvrdí, že ho podvádzala na každom kroku. Údajne o tom muž vedel.

Svedkyňa tvrdí, že ich vzťah nebol žiadnou idylkou. Nova sa po zverejnení informácií o tom, že Monika s Petrom nemali ideálny vzťah a že dokonca plánovali rozvod, ozvala ďalšia rodinná známa, ktorá kedysi s Monikou pracovala v domove dôchodcov. Žena, ktorá si nepriala zverejniť meno tvrdí, že Monika bola manželovi neverná.

"V tej domácnosti to nebolo také ružové, ako to opisujú susedia a príbuzní. Nešlo o tak pokojnú domácnosť," povedala Monikina kamarátka z Karvinej. Podľa nej bola dôvodom nevera. Monika totiž podľa jej kamarátky svojho manžela Petra podvádzala. A to naozaj mnohokrát, dalo by sa vraj dokonca povedať, že "na každom kroku".

Monika zverejnila aj odvážne akty na stránke fotoparta.cz
Zobraziť galériu (2)
Monika zverejnila aj odvážne akty na stránke fotoparta.cz  (Zdroj: internet)

Monikina kamarátka navyše naznačila, že sám Peter možno o niektorých neverách aj vedel. Peter ale tieto špekulácie už niekoľkokrát dôrazne poprel. Z Egypta odkázal, že nič také nie je pravda.

Denník Blesk dnes informoval, že manželia mali tesne pred rozvodom. Žiadosť mala byť podaná pred dovolenkou alebo tesne po nej, tvrdila denníku staršia žena. Ako zistila TV Nova, na okresnom súde v Karvinej žiadna takáto žiadosť podaná zatiaľ nebola. .

Telá ženy a dcéry boli do Českej republiky prevezené vo štvrtok. V piatok súdni znalci ostravského Ústavu súdneho lekárstva vykonali pitvy. Výsledky by mali byť známe do konca týždňa.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu