Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôza po prebudení: Na spiacu Kežmarčanku (28) skočil zvrhlík a znásilnil ju!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HRABSKÉ - Množstvo nezodpovedaných otázok vyvoláva prípad z obce Hrabské neďaleko Bardejova, kde mal neznámy zvrhlík znásilniť mladú Kežmarčanku (28). Údajne zneužil to, že bola opitá, a keď spala na poschodí rodinného domu, vtrhol k nej do izby a znásilnil ju.

Polícia zo znásilnenia zatiaľ nikoho neobvinila, Kežmarčanka však trvá na tom, že bola sexuálne zneužitá. Nechutný čin sa mal odohrať v dome, kde spolu s partiou mladých ľudí trávila víkend. Bujaré oslavy a zábava sa zvrtli vo chvíli, keď opitú dievčinu zmohla únava a vytratila sa do spálne na poschodí.

Zo spánku ju po chvíli vytrhli dotyky neznámeho muža, ktorý ju následne mal znásilniť. Susedia si počas osudného večera nič neobvyklé nevšimli, prebudili ich až majáky policajných hliadok. "Krásne sa bavili, reproduktory im hrali, až ku večeru sa čosi zmotalo, policajti tu boli," povedal jeden z nich pre Tv JOJ.

Údajne zneužitá dievčina sa po hroznom zážitku vrátila domov do Kežmarku a informovala policajtov. Tí už v tomto prípade začali trestné stíhanie pre prečin znásilnenia, no doposiaľ nikoho neobvinili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu