Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladíci držali dievča (15) v boxe na náradie: Spravili si z neho sexhračku!

Balleto a Pearmain. Zobraziť galériu (2)
Balleto a Pearmain. (Zdroj: polícia)

CLEARLAKE - Dvojica mladíkov z Clearlaku v Kalifornii čelí obvineniu z nedovoleného držania zbraní, drogových deliktov, únosu a najmä sexuálneho zneužívania iba 15-ročného dievčaťa. Pestovatelia marihuany tínedžerku nútili drieť na svojej plantáži, zamykali ju do boxu na náradie a urobili z nej otrokyňu, ktorá ukájala ich zvrhlé pohlavné pudy.

Polícia tvrdí, že mladíci ju držali v meter dlhej kovovej krabici vedľa svojho prívesu. Okrem toho dôstojníci našli aj slučku a lano, ktorými ju mali priväzovať, aby neušla. "Marihuana je jedna vec, ale sexuálne zneužívanie je veľmi zlé," uviedol miestny obyvateľ Jimmy Martinez pre KRCA a dodal: "Je to absolútne choré."

Úrady tiež tvrdia, že muži nútili dievčinu k práci na ich nelegálnej marihuanovej farme. Mala na starosti sušenie rastlín a ich prípravu na predaj.

Okrem Ryana Balletta (30) a Patricka Pearmaina (24) polícia zatkla aj Balletovu priateľku Christu McConnellovú, ktorá o všetkom vedela, ale nikomu nič nenahlásila. FBI okrem 1500 kusov rastlín zabavila aj 4000 dolárov v hotovosti a 22 zbraní. Nachádzali sa medzi nimi útočné, automatické pušky aj pištole.

Mladíci držali dievča (15)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

Zneužívané dievča zobrali úrady do ochrannej väzby spolu s piatimi deťmi, ktoré na pozemku žili. Sexuálna obeť bola nezvestná od apríla tohto roka, ale kedy presne zmizla, nie je známe. Policajti ju našli v moteli v Sacramente. Sama im totiž zavolala a oni vystopovali jej miesto pobytu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu