Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na Považí vyčíňa úchylák: Na ulici obchytkával len 8-ročné dievčatko!

sexuálne zneužívanie detí
sexuálne zneužívanie detí (Zdroj: casaforchildren.org)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Letné dni môžu vaše deti prežívať na dovolenke pri mori, či na prázdninách u starých rodičov. Určite sa však stáva, že letné ničnerobenie si užívajú aj na ihrisku na vašom sídlisku. Pozor na ne treba však dávať stále. Medzi nami sa žiaľ pohybujú aj nebezpeční úchyláci. Jeden z nich vyčíňal aj na sídlisku na Považí.

Neznámy muž ohrozoval iba osemročné dievčatko. Prikládal si jeho ruky na intímne miesta a pohyboval nimi. Polícia po zvrhlíkovi pátra.

Incident sa odohral pred niekoľkými dňami podvečer na sídlisku Lány v Považskej Bystrici. Dievčatku sa z rúk sexuálneho maniaka podarilo vytrhnúť a utiecť domov. Privolaní policajti chlípnika na mieste nenašli. Naďalej však  po ňom intenzívne pátrajú. Bližšie podrobnosti k prípadu polícia neposkytuje.

Zneužívané deti medzi nami

Ročne sa polícia zaoberá približne 400 prípadmi zneužívania maloletých detí. Nie je to však presné číslo. V skutočnosti je ich podľa polície oveľa viac. Rodičia totiž často neveria svojim deťom, že ich niekto sexuálne obťažuje. Môže sa tak stávať aj v rodine, ktorá prípad nezverejní, lebo si nechce pošpiniť meno. Patria sem aj prípady, keď deti mlčia a o svojich nepríjemných zážitkoch nechcú hovoriť ani pred rodičmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu