Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vzrušujúca jazda autobusom: Šofér jednou rukou riadi, druhou masturbuje!

Georgova najvzrušujúcejšia a zároveň posledná jazda
Georgova najvzrušujúcejšia a zároveň posledná jazda (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Jazda autobusom so sebou prináša množstvo kurióznych zážitkov, avšak ten, ktorý sa nedávno naskytol cestujúcim v New Yorku, všetky zvláštnosti, zvrátenosti a nechutnosti prekonal. O nezabudnuteľné spomienky sa pasažierom postaral perverzný šofér autobusu, ktorý si z dlhej chvíle počas jazdy rozopol zips a začal sa ukájať.

Jedna zo šokovaných cestujúcich celý priebeh masturbácie v autobuse zachytila na videu, ktoré ihneď začalo kolovať internetom. Vodič George Simpson na ňom jednou rukou drží volant a druhou sa "o dušu" ukája. Vôbec ho pritom netrápi, že riskuje životy všetkých ľudí v autobuse. Keď je po všetkom, utrie sa a pokračuje v jazde akoby sa nič nedialo.

"Bolo to znepokojujúce. Bola som v šoku a nemohla som tomu uveriť," spomína si pasažierka na nechutný pohľad. Právnik, ktorý chcel ostať v anonymite, si myslí, že nebezpečenstvo, akému autobusár vystavil svojich pasažierov, ako aj ostatných ľudí v premávke, je "neopísateľné".

Spoločnosť, pre ktorú perverzný autobusár pracoval roky, ho už obvinila z ohrozovania, oplzlosti a riskovania životov. Dostal okamžitú výpoveď bez akéhokoľvek nároku na vyplatenie mzdy.

Autobusár masturbuje počas jazdy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu