Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kým chlapík čakal na ženu v aute, urobil niečo nechutné: VIDEO, ako naplnil svoju potrebu

Keď treba, tak treba Zobraziť galériu (2)
Keď treba, tak treba (Zdroj: liveleak)

MICHIGAN - Keď príroda zavolá, hanba ide bokom. V tomto prípade však nešlo o žiadne masturbovanie za volantom, ale o niečo oveľa bežnejšie, hoci rovnako neprístojné. Pokým si mužova manželka odbehla na nákup, on sa stihol vymočiť v aute.

Vibrátor za volant nepatrí: Žena (30) v aute masturbovala, dopadlo to katastrofálne!

Video, ktoré sa objavilo na portáli LiveLeak, ukazuje muža vo vozidle pred trhoviskom, na ktoré si odskočila jeho manželka. Pravdepodobne neboli nikde po ruke záchody, alebo bol iba natoľko lenivý, že sa rozhodol vymočiť sa práve tam, kde sedel. Našťastie mal po ruke veľký plastový pohár, takže už stačilo iba stiahnuť biele slipy a uľaviť svojím tlakom.

Kým chlapík čakal na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Všetko by sa to chlapíkovi pravdepodobne prepieklo bez nejakého postihu, keby jeho susedia v aute, nemali pri sebe mobilný telefón a jeho útrapy si nenatočili. Súkromie už totiž nemá dnes človek takmer nikde a hviezdou internetu sa môže stať aj za okolností, ktoré budú pre neho veľmi nepríjemné. Rovnako tak asi aj pre mužovu manželku, ktorá ak ho na záberoch spoznala, na neho rozhodne hrdá nebude.

Treba však dodať, že močenie na verejnosti, je považované v Michigane za trestný čin a za odhalenie genitálií si môže "páchateľ" dokonca vyslúžiť zápis do registra sexuálnych násilníkov. Informoval portál mirror.co.uk.

Video nie je vhodné pre maloletých a ľudí s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu