Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Planý poplach na polícii: Fanúšička kriminálok sa vžila do roly znásilnenej!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: law.rightpundits.com)

PRAHA - Sen či realita? Zmätená 35-ročná žena z Prahy nedávno zburcovala skupinu policajtov spolu s kriminalistami, ktorým tvrdila, že bola sexuálne zneužitá. Znela i vyzerala dôveryhodne, pravda však v skutočnosti bola úplne inde - ukrytá na dne jedného z pohárikov, ktoré žena pol dňa obracala.

Vystrašená a pomýlená žena ležala na ulici Ku Štadiónu a mala oblečené len plavky. Policajtov na miesto zavolal okoloidúci, ktorého požiadala o pomoc. Ženu prezreli, no žiadne viditeľné zranenia na jej tele nenašli, silnú opitosť však áno, píše portál tn.cz. Po niekoľkých pokusoch jej v dychu namerali až 3,3 promile alkoholu.

Vtedy začali mať muži zákona tušenie, že realita bude zrejme úplne iná, ako ju pripitá žena opisuje. A mali pravdu. Z údajne znásilnenej nakoniec vypadlo, že cestou z kúpaliska zaspala a snívalo sa jej, že bola sexuálne zneužitá. "Keďže je podľa jej slov vášnivou diváčkou televíznych kriminálnych seriálov, zdal sa jej veľmi živý sen, v ktorom ju mal neznámy muž znásilniť," uviedla policajná hovorkyňa Jana Rösslerová.

Keď sa prebrala, bola zmätená a nedokázala rozoznať sen od skutočnosti, čo je vzhľadom na to, aké množstvo pohárikov obrátila, celkom pochopiteľné. Vžitá do roly znásilnenej preto požiadala okoloidúceho o pomoc. Po zbytočnom výjazde mužov zákona nakoniec skončila na záchytke, kde po hodnej chvíly vytriezvela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu