Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tieto dve dievčatá sú obeťami leteckej tragédie v USA: Špekulácie o zabití hasičmi!

Dve obete leteckej havárie v San Franciscu. Zobraziť galériu (2)
Dve obete leteckej havárie v San Franciscu. (Zdroj: ny daily news)

BRATISLAVA - Necelé dva dni po tragickej havárií Boeingu 777 v San Franciscu sa vynárajú prvé informácie o dvoch obetiach z nešťastného lietadla. Po nezvládnutom pristátí zahynuli na mieste dve šestnásťročné čínske študentky, ktoré sa chystali na výmenný pobyt v Spojených štátoch.

Médiá na jednej strane obdivujú konštrukciu lietadla, ktorá drvivú väčšinu cestujúcich zachránila a napriek hrozivej nehode počet obetí nebol vyšší. Na druhej strane sa však pozornosť sústreďuje na dve mladé Číňanky, ktorých fotografiu aktuálne zverejnili noviny New York Daily News:

Dve obete leteckej havárie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ny daily news)

Je Mengujan (vľavo) a Wang Lin-ťja (vpravo) leteli do USA na výmenný pobyt. Obe sedeli v zadnej časti lietadla a obe našli záchranári po nehode ležať na dráhe letiska. Obe telá museli podrobiť pitve, najmä kvôli jednému šokujúcemu podozreniu. Médiami sa šíri informácia, že jedno z dievčat nezahynulo pri páde lietadla, ale na zemi ho prešiel hasičský automobil, ktorý sa ponáhľal ku horiacemu vraku.

Dve dievčatá boli súčasťou 35-člennej skupiny, ktorá prišla do Spojených štátov na trojtýždňový študijný pobyt v jednej zo škôl v Los Angeles.

Dve obete leteckej havárie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ny daily news)

Rodičia Wang lin-ťja narýchlo odcestovali zo Šanghaja do San Francisca.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu