Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúca vražda v Rusku: Tínedžeri odťali mužovi hlavu a hrali s ňou na ulici futbal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: denbighhigh.luton.sch.uk)

MOSKVA - Dvoch ruských tínedžerov mala zadržať polícia po tom, čo údajne sťali náhodnému bezdomovcovi hlavu a hrali s ňou futbal ako s loptou. Túto šokujúcu správu zverejnil bulvárny denník Komsomolskaja Pravda s tým, že obaja mladíci boli v čase útoku "silne pod vplyvom alkoholu" a tuláka zavraždili, pretože sa im "nepáčil jeho výzor".

Dvojica údajne použila sekeru, pílu a nôž, aby muža zabila a potom mu jeden z chlapcov zrejme odrezal hlavu a oskalpoval ho. Ruský denník tvrdí, že si ju neskôr kopali na ulici, ako by hrali futbal. Keď sa "vyšantili, odhodili ju do smetného koša a telo zavraždeného bezdomovca nechali ležať uprostred ulice, kde ho našiel náhodný okoloidúci a zalarmoval políciu.

Tá chlapcov údajne sledovala až k nim domov, keďže za sebou zanechali stopy krvi na chodníku. Po tom, ako vstúpila do ich bytu, našla krvavú sekeru aj oblečenie. Oboch podozrivých zadržala.

Pracovníci moskovského vyšetrovacieho výboru zločin potvrdili a podľa nich boli dvaja tínedžeri zatknutí pre podozrenie z vraždy, ale o tom, či s oddelenou hlavou hrali futbal, vyjadrili pochybnosti.

Portál metro.news.ru uviedol, že "úplný obraz o incidente" musí byť ešte prešetrený. Identifikácia mŕtveho muža sa skomplikovala tým, že jeho hlavu zrejme odviezli na skládku a zrecyklovali.

Ak by mladíkov uznali vinnými z vraždy bezdomovca, pravdepodobne by nedostali viac ako 15 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu