Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po Slovanistoch vyčíňali aj Interisti: Na štadióne mačetou dosekali fanúšika!

Na futbale útočili mačetou Zobraziť galériu (3)
Na futbale útočili mačetou

SLOVENSKÝ GROB - Po včerajšom incidente na zápase Slovana sa o agresívnu drámu postarali aj fanúšikovia Interu Bratislava. Tí síce nerozhadzovali výbušniny no oháňali sa mačetou. Dorezali pri tom 46-ročného muža zo Slovenského Grobu, ktorý skončil v nemocnici. Nechýbalo veľa a mohlo to skončiť oveľa horšie, páchateľ totiž podľa svedkov mieril na krk.

Hromadnou bitkou sa skončil včerajší futbalový zápas v Slovenskom Grobe medzi mužstvami domácich a Interom Bratislava. Nevedno, prečo sa veľká mela strhla, no jej výsledkom bol mačetou dorezaný muž.

Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej: „V areáli futbalového ihriska prišlo najskôr k výtržnosti a neskôr k fyzickému napádaniu fanúšika Slovenského Grobu fanúšikom Interu Bratislava. Následne sa incident presunul pred areál futbalového ihriska, kde sa strhla bitka medzi fanúšikmi oboch táborov.“

Na futbale útočili mačetou
Zobraziť galériu (3)

Počas incidentu zranil páchateľ ozbrojený železnou mačetou 46-ročného muža zo Slovenského Grobu. Mačetu po útoku dal ďalšiemu zo zúčastnených. Ten svojimi pohybmi s mačetou v ruke ohrozoval prítomných ľudí. Následne páchatelia zbraň odhodili a ušli.

Na miesto okamžite dorazili aj privolaní záchranári: „Pred siedmou hodinou večer sme dostali hlásenie. Po príchode na miesto sme ošetrili 46-ročného muža, ktorý mal rezné poranenia na ruke a hlave. Následne sme ho previezli do nemocnice v Starom Meste.“ uviedol Boris Chmel, hovorca záchranárov. Muž sa bude liečiť minimálne desať dní.

Po incidente policajti na základe popisu obmedzili na osobnej slobode troch podozrivých mužov  vo veku 28, 24 a 36 rokov a eskortovali ich na políciu. Po vykonaní potrebných procesných úkonov boli osoby prepustené. „Vecou sa polícia naďalej zaoberá, poverený príslušník PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva formou spolupáchateľstva.“ dodáva Kurucová

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu