Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Milenci zomreli pri zvrhlej erotickej hre: Žena sa zadusila, muž sa ubodal na smrť!

Marinella Odorici
Marinella Odorici (Zdroj: Facebook)

BOLOGNA - Polícia v talianskej Bologni vyšetruje prípad úmrtia muža a ženy, ku ktorému malo prísť pri zvrhlých sexuálnych hrách. Milenci pravdepodobne neodhadli situáciu a Marinella Odorici (45) sa pri erotickom vyvádzaní zadusila. Jej partner Carmello Bonura (63) pravdepodobne podľahol panike a spáchal samovraždu.

V byte na treťom poschodí sa mala podľa polície odohrať hrozná tragédia. Keď Carmello zbadal, že jeho milenka nedýcha, nevydržal tlak a namiesto privolania záchranky, mal zobrať nôž, ktorým si zasadil smrteľné rany. Táto verzia však ešte nie je konečná. Vyšetrovatelia stále pracujú na vylúčení zásahu cudzích osôb.

Políciu zalarmoval brat mŕtvej ženy, ktorému sa neozývala. Keď vyrazili dvere na byte zamknuté zvnútra, naskytol sa im veľmi nepekný pohľad. "Je to veľmi nezvyčajný prípad," uviedol policajný hovorca.

Podľa profilu na Facebooku sa Marinella označila za milovníčku zvierat a módy. Medzi jej vášne vraj patrili topánky, sandále a priatelia. Či zomrela nešťastnou náhodou alebo jej niekto dopomohol, zatiaľ nie je podľa talianskeho portálu bolognatoday.it jasné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu