Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Sprchu si pomýlila s lietadlom: Nechcela prestať, vyhodili ju!

(Zdroj: YouTube)

KANSAS CITY - Za núdzovým pristátím lietadla zvyčajne býva zlyhanie motora, poškodenie stroja, dym v kabíne či agresívni pasažieri, ale občas sa stane, že príčina je oveľa prozaickejšia. Pilot American Airlines bol nútený zosadnúť na zem kvôli cestujúcej, ktorá si neustále nôtila hit speváčky Whitney Houston a liezla tým všetkým na nervy.

Sólové vystúpenie ženy sa začalo minulý štvrtok krátko po vzlietnutí z Los Angeles a jej tvrdohlavé vrzúkanie sa čoskoro stalo pre ostatných pasažierov aj posádku neznesiteľným. Napokon bol pilot nútený zmeniť kurz v polovici šesť hodinového letu do New Yorku a vykonať neplánovanú zastávku v Kansas City, aby policajti mohli "speváčku" vyviesť z lietadla.

Hovorca letiska Joe McBride pre WBTV uviedol, že žena pôsobila veľmi rušivo a z lietadla ju museli dostať kvôli nezhodám s posádkou. "Na palube bol federálny maršal, ktorý ženu utíšil, dal jej putá a odviedol ju z lietadla," dodal.

Hoci zamestnanci cestujúcim prizvukovali, že fotenie na palube lietadla je zakázané, jednému sa podarilo urobiť videozáznam, ako ženu v putách vyvádzajú uličkou von. Stále si pri tom spieva svoju obľúbenú pieseň z 90-tych rokov. Podľa portálu dailymail.co.uk ju vypočuli a neskôr bez obvinenia prepustili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu