Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO, ktoré prekvapilo net: Češka vypije polliter piva uchom!

(Zdroj: YouTube)

PRAHA - Iba nedávno Česko preslávil tackajúci sa prezident Miloš Zeman, ktorý vraj oficiálne počas odomykania korunovačných klenotov trpel virózou, a už tu je ďalší video hit od našich západných susedov s alkoholovou tematikou. Mladé dievča na zázname dokazuje, že pivo sa dá vypiť aj uchom.

Od čias, kedy si ľudia nápoj z vody, chmeľu a sladu obľúbili, sa už našlo nespočetne veľa spôsobov, ako ho dopraviť do žalúdka, ale tento najnovší sa javí byť jedným z najnáročnejších. Dievčina počas českého pivného festivalu sa totiž odhodlala na inovatívny krok a povzbudená svojimi kamarátmi predviedla čosi nevídané.

Ako ukazuje video, do ucha si strčila jeden koniec slamky, do piva druhý a počas necelej minúty vyprázdnila pollitrový pohár. Súdiac podľa výrazu jej tváre to nebol práve príjemný zážitok, ale za svoj počin si vyslúžila od okolostojacich potlesk.

Treba uznať, že herecký výkon zúčastnených bol veľmi dobrý, ale len málokto uverí, že nešlo o trik. Zatiaľ však nikto neodhalil, ako presne ho skupinka mladých ľudí pripravila. Napomáhajú tomu aj zábery kamery, ktoré veľa neprezradia.

Podľa nemenovaného britského odborníka, ktorého sa portál dailymail.co.uk spýtal na názor, je takáto konzumácia tekutiny síce teoreticky možná, ale Eustachova trubica, spájajúca ucho s nosohltanom, je priveľmi úzka na to, aby cez ňu prešlo tak rýchlo celého pol litra. Aby to niekto dokázal, musel byť mať v ušnom bubienku dieru alebo ho nemať vôbec.

Expert zároveň snaživcov varoval, aby nič podobné doma neskúšali, pretože tekutina v trubici môže viesť k infekciám, potenciálne poškodiť bubienok a dokonca spôsobiť stratu sluchu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu