Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z väznice sexuálny brloh: Odsúdený mafián (36) oplodnil štyri dozorkyne!

Nápravné zariadenie v Baltimore Zobraziť galériu (2)
Nápravné zariadenie v Baltimore (Zdroj: opposingviews.com)

WASHINGTON - Trinásť dozorkýň z väznice v americkom Baltimore bolo obvinených zo spolupráce so zločineckým gangom. Tomu vraj pomáhali riadiť z väzenia obchod s drogami či prať špinavé peniaze. Štyri z nich podľa denníka Washington Post s jedným mafiánom dokonca otehotneli.

Denník tvrdí, že ženy prakticky prenechali kontrolu nad väzením šéfom gangu. Štyri s jedným gangstrom udržiavali intímny pomer a otehotneli. Išlo o Jennifer Owensovú (31), Kateru Stevensonovú (24), Chaniu Brooksovú (27) a Tiffany Linderovú (27). Dve dozorkyne mali dokonca na tele vytetované jeho meno "Tavon" - jedna na krku, druhá na zápästí.

Tavon White oplodnil ženy, ktoré ho mali strážiť
Zobraziť galériu (2)
Tavon White oplodnil ženy, ktoré ho mali strážiť  (Zdroj: opposingviews.com)

Väzenské strážkyne poriadku pomáhali bossom gangu Black Guerilla Family (BGF) pokračovať v trestnej činnosti aj počas výkonu trestu. Pomáhali im do väzenia prepašovať napríklad mobilné telefóny a lieky na recept. Jeden z bossov si počas pobytu za mrežami kupoval luxusné automobily, vrátane jedného mercedesu a BMW, na ktorých vraj potom mohli ženy jazdiť.

"Väzni sa nápravného zariadenia doslova zmocnili," konštatoval agent FBI Stephen Vogt. Väznení členovia BGF nápravnému zariadeniu vraj hovorili "útulok".

Gang Black Guerilla Family bol založený v 60. rokoch minulého storočia v Kalifornii, ale teraz pôsobí po celých Spojených štátoch, ako vo väzniciach, tak v uliciach veľkých miest vrátane Baltimoru. Medzi celkovo 25 obvinenými osobami sú okrem dozorkýň samotní väzni a vonkajší dodávatelia. Niektorým hrozí až 20 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu