Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sadistický pár 24 hodín sexuálne zneužíval 14-ročné dievča v hoteli!

Zvrhlý pár
Zvrhlý pár (Zdroj: polícia)

OXFORD - Mladý sadistický pár si svoje zvrhlé erotické fantázie vyskúšal na 14-ročnom dievčati, ktoré spoznal na internetovom chate. Ženatý inžinier Christopher Zeb (26) a jeho milenka Poppy Knightová (22) vylákali svoju obeť na stretnutie, kde jej potom v hotelovej izbe zaviazali oči a 24 hodín ju sexuálne zneužívali. Súd naparil mužovi za závažný trestný čin 6,5 roka a žene 30 mesiacov väzenia.

Podľa súdu začal Zeb v roku 2011 s Knigtovou mimomanželský pomer, ktorý sa rýchlo rozvinul do "sadistického sexuálneho vzťahu". Žena sa stala jeho otrokyňou, ktorú s jej súhlasom pravidelne ponižoval, ale ani to mu nestačilo. Na internete zakladal chatovacie miestnosti, v ktorých hľadal ďalšie mladé obete.

Vlani na Veľkonočnú nedeľu sa dvojica vybrala do Manchestru na stretnutie so 14-ročným dievčaťom z Boltonu, ktoré svojej matke povedalo, že bude spať u spolužiačky. Zeb a Knigtová ho vyzdvihli na vlakovej stanici a odviezli do hotela. Po jedle dievča zaviedli do izby, spútali a prinútili so zvrhlíkom dvakrát vykonať sexuálny akt. Potom nastali orgie v trojici, ktoré Knightová filmovala. Keď bolo po všetkom, na druhý deň jej priniesla tabletku po, takže nemuseli používať kondóm.

Dievčina sa po návrate domov nikomu nezverila a možno by dvojici všetko prešlo, keby otec iného 12-ročného dievčaťa nezistil, že ju láka na stretnutie a poslal jej svoje fotky. Upovedomená polícia prehľadala mužov dom v Banbury a zaistila počítač a mobilný telefón ukrytý v podkroví. V počítači potom našla video z hotelovej izby označené ako "Výcvik otrokyne" a iné usvedčujúce materiály.

Zeb sa napokon priznal k deviatim trestným činom, vrátane únosu dieťaťa a sexu s osobou mladšou ako 13 rokov. Okrem pobytu vo väzení sudca nariadil muža a jeho milenku zapísať do registra sexuálnych delikventov, ktorí majú zakázaný kontakt s deťmi a taktiež im zakázal používať internet na počítači, ktorý nie je vybavený softvérom policajnej kontroly. Informoval portál dailymail.co.uk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu