Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tréner malých futbalistov si prestrelil hlavu: Neuniesol obvinenie z pedofílie!

Ohavné obvinenie mal na trénera niekto narafičiť
Ohavné obvinenie mal na trénera niekto narafičiť (Zdroj: FB)

NYMBURK - Posledný klinec do hrobu! Každodenné vyhrážky a obvinenia z pedofílie dohnali mladého policajta a trénera Jaroslava Bobčíka (†32) z českých Milovic k zúfalému kroku. Po tom, čo ho vedenie klubu odvolalo z funkcie pre údajne obťažovanie malých zverencov, vzal do ruky služobnú zbraň a prestrelil si hlavu. Informoval o tom český denník Blesk.

Aj na silného mestského policajta a trénera toho bolo už príliš. V sobotu mal nastúpiť na službu, no namiesto toho sa vytratil do neďalekého lesa, kde so všetkým skoncoval. Keď neprichádzal do práce, jeho kolegovia spustili pátraciu akciu a prečesávali celé okolie Milovic. Ich najhoršie predtuchy sa naplnili asi hodinu pred polnocou, keď Jardu našli s prestrelenou hlavou.

Mladý tréner podľa všetkého spáchal samovraždu, presnú príčinu jeho smrti však určí až nariadená pitva. Malé české mestečko ostalo po tragédii otrasené. Vo všetkom však majú jasno, z Jardovej smrti obviňujú miestny futbalový klub (AFK), pre ktorý pracoval ako tréner. Vedenie ho totiž pred pár dňami odvolalo z funkcie za šokujúcich okolností.

Morálne, etické a mravné zlyhanie. Tak znel dôvod, ktorým klub podložil Jardovu výpoveď. V meste sa okamžite začalo špekulovať, čo za tým môže byť. "Po Miloviciach sa hovorí, že pár ľudí sa v krčme dohodlo, že keď Bobčíka nedostanú na peniaze, tak z neho urobia pedofila," tvrdia miestni. A práve to bol zrejme posledný klinec do hrobu mladého trénera. Posledné dni pred smrťou sa mu dokonca mal aj niekto vyhrážať.

Vážne obvinenie neuniesol a svojím zverencom sa už viac nevládal pozrieť do očí. Rodičia chlapcov, ktorých trénoval, sú šokovaní, Jardu poznali ako správneho chlapa a akékoľvek pedofilné sklony vylučujú. Prikláňajú sa skôr k verzii, že naňho neprajníci narafičili búdu. "Jarda chcel, aby sa v AFK sprehľadnilo hospodárenie a na deti išlo viac peňazí, preto založili futbalovú školu, vďaka ktorej zháňal aj sponzorov. To sa ale vedeniu klubu nepáčilo, a tak sa ho zbavili," myslí si matka jedného z malých futbalistov. Samotný klub tragédiu odmieta komentovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu