Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Postihnuté dievča (15) znásilnili pod lavicou priamo na hodine!

(Zdroj: Daily Mail)

ELMONT - Mentálne postihnutá Američanka sa stala obeťou svojich vlastných spolužiakov, ktorí ju znásilnili počas vyučovania pod lavicou a učiteľ, ktorý stál iba pár metrov od nich, ani nemukol. Píše sa v obžalobe podanej na súd minulý týždeň.

Žiačka s iniciálami K. J. navštevovala špeciálnu školu Martin de Porres Academy v Elmonte, kde ju tínedžer sexuálne zneužíval dlhých 10 minút, kým iný "ju udrel do hlavy zakaždým, keď sa snažila utiecť". Jej matka, ktorá podala žalobu, tvrdí, že učiteľ ignoroval útok, aj keď jeden zo zvrhlíkov tancoval na stole, zatiaľ čo ďalší sa pokúsil dievča znásilniť.

Hoci vystrašená študentka, ktorá má IQ 60, upovedomila o brutálnom incidente na druhý deň sociálneho pracovníka, školskí úradníci trestný čin nenahlásili. Dievča bolo jediné v triede s 13 chlapcami, pričom išlo o delikventov s násilnými sklonmi.

Tínedžerka bola od nich šikanovaná a v decembri ju zamestnanci dokonca zavreli do miestnosti s jedným z chlapcov, ktorý mal sexuálne narážky, aby si "svoje problémy vydiskutovali". K. J. odišla s tržnou ranou nad pravým okom.

"Je šokujúce, ako sa to mohlo stať," uviedla právnička Madeline Bryerová pre New York Post. Riaditeľ školy Ed Dana nariadil interné vyšetrovanie po tom, ako sa dopočul o zneužívaní a prepustil učiteľa. "Chceme, aby komunita vedela, že máme učiteľov na vysokej úrovni. Našou najvyššou prioritou je bezpečnosť a blaho detí v našej starostlivosti," napísal Dana vo vyhlásení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu