Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO vraha milencov Aničky (†19) a Michala (†19): Ubodal ich pre neporiadok v byte?

Toto je tvár vraha mladých milencov Zobraziť galériu (3)
Toto je tvár vraha mladých milencov (Zdroj: tn.cz)

PRAHA - Beštiálnej vražde predchádzala hádka! Bezcitný vrah, ktorý pred týždňom ubodal dvoch mladých milencov Aničku a Michala v pražskom byte, stále mlčí. Motív vraždy ako aj minulosť sadistického mladíka Zbyňka (25) je zatiaľ zahalená rúškom tajomstva. Tv Nove, ktorá v sobotu zverejnila exkluzívnu fotografiu tváre pražského vraha, sa však podarilo zistiť, čo pravdepodobne vyvolalo hádku a následný masaker.

Mladého vraha zadržali štyri dni po brutálnom útoku a putoval rovno do policajnej cely. Tam sa k hroznému činu síce priznal, no doteraz odmietol o ňom vypovedať. Televízii Nova sa však podarilo získať informácie, ktoré odhaľujú ako pozadie surovej vraždy, tak aj čiernu minulosť záhadného útočníka. Reportérom sa dokonca podarilo zvečniť vrahovu tvár na fotografii, ktorú zverejnili na svojom webe tn.cz.

 

Toto je vrah mladých milencov
Zobraziť galériu (3)
Toto je vrah mladých milencov  (Zdroj: tn.cz,Facebook)

 

Anička a Michal, mladí študenti gymnázia, zahynuli rukou bezcitného vraha, ktorý im bol posledné mesiace veľmi blízko. Podľa doteraz zverejnených informácií mal zabíjať Michalov spolubývajúci, s ktorým pol roka zdieľal štvorizbový byt v pražskom paneláku. Anička bola v osudný deň u Michala len na návšteve, keď sa medzi nimi a podnájomníkom strhla hádka.

Tá následne vyvrcholila v krvavú vraždu, ktorej motív zatiaľ ostáva záhadou. Podľa medializovaných informácií mala hádka medzi vrahom a jeho obeťami vypuknúť pre úplnú banalitu, akou je neporiadok v spoločnom byte. Ako informovala polícia, Zbyněk nebol v minulosti trestaný, no podľa dostupných informácií sa mal práve z pražského bytu hrôzy živiť podvodmi. Na internete zverejňoval falošné inzeráty a predával tovar, ktorý nikdy neodoslal.

 

Anička Michal zahynuli tesne pred maturitným plesom
Zobraziť galériu (3)
Anička Michal zahynuli tesne pred maturitným plesom  (Zdroj: tn.cz,Facebook)

 

Mladý vrah v osudný deň zrejme neovládol svoj hnev a na zaľúbencov zaútočil. Najprv im zviazal nohy aj ruky tak, aby sa pri každom pohybe stiahnutým lanom dusili, a potom im ešte uštedril niekoľko desiatok rán nožom. Policajti tak brutálny čin dlho nepamätajú.

Na Zbyňka a už Obvodný súd pre Prahu uvalil väzbu. V zdôvodnení rozhodnutia súdu jeho hovorkyňa upozornila na obavy z úteku podozrivého a ukrývania sa pred trestným stíhaním. Podozrivého zadržali po spolupráci pražských, brnianskych a zlínskych kriminalistov v stredu 9. januára v Zlíne. Obvinenému z dvojnásobnej vraždy hrozí v prípade potvrdenia viny súdom až 20 rokov za mrežami alebo výnimočný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu