Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ďalší masaker v USA: Muž zastrelil štyroch ľudí a zranil troch policajtov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

FRANKSTOWN - Štyria ľudia zomreli a traja policajti boli zranení pri prestrelke na vidieckej ceste pri americkom meste Frankstown v štáte Pensylvánia. Medzi mŕtvymi je strelec, ďalší dvaja muži a jedna žena. Oznámila to agentúra AP s odvolaním sa na okresného prokurátora Riche Consiglio.

Podľa informácie vyšetrovateľov muž zrejme strieľal z neznámych dôvodov po okolí, zatiaľ čo riadil auto. Zasiahol tri obete a pred policajnou hliadkou sa vo svojom aute snažil z miesta činu utiecť. Na úteku sa ale čelne zrazil s policajným autom a bol zastrelený, keď sa po zrážke snažil utiecť. Celý incident trval pol hodiny a odohrával sa podľa policajtov na trase dlhej niekoľko kilometrov.

Pri pokuse útočníka zastaviť bol strelou zasiahnutý jeden policajt, ktorého zachránila nepriestrelná vesta. Druhý bol zranený črepinou skla a tretí utrpel zranenia pri zrážke s vrahovým autom. O totožnosti mŕtvych policajti odmietli novinárov informovať.

K incidentu v Pensylvánii došlo týždeň po masakre v connecticutskom meste Newtown, kde vrah Adam Lanza (20) zabil dvadsať detí a sedem dospelých. Policajti podľa agentúry AP zisťujú, či dnešná streľba mala s newtownským masakrom nejakú súvislosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu