Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexuálny netvor z BBC: Znásilnil pannu (16) a oplodnil ju!

Jimmy Saville
Jimmy Saville (Zdroj: radiotimes.com)

LONDÝN - Na povrch vychádzajú stále nové skutočnosti o nechutnom prípade zvrhlého moderátora, ktorý dlhé roky pracoval pre BBC. Najnovšie prehovorila žena, ktorú ako malé dievča znásilnil a priviedol do iného stavu.

Kauza pedofilného moderátora Jimmyho Savilea naberá čoraz obludnejšie rozmery. Vyšlo totiž najavo, že šéfredaktor relácie BBC Newsight Peter Rippon nielenže o sexuálnych zločinoch vtedajšej televíznej hviezdy vedel, ale ich aj zľahčoval. Reportérke Liz MacKeanovej, ktorá o moderátorovi minulý rok pripravovala dokument, napísal: "No, stalo sa to pred 40 rokmi. Tie dievčatá boli už v puberte, neboli zas až tak malé."

S týmito šokujúcimi slovami asi ťažko môže súhlasiť jedna zo Savilových obetí, Kate (65), ktorá o prežitej hrôze prehovorila po 50 rokoch. S násilníkom sa zoznámila v roku 1963 v rádiu, kde pracoval ako DJ. "Raz mi zavolal, že má pre mňa darček od Elvisa Presleyho, ktorého som vtedy zbožňovala. Neváhala som a vybrala som sa za ním do hotela. Na izbe sa ma hneď zmocnil a začal ma vyzliekať," opisuje chvíle, na ktoré nezabudne do konca života.

Kate sa snažila brániť, ale proti dospelému mužovi nemala šancu. "Hodil ma na posteľ a surovo znásilnil, aj keď som mu hovorila, že to strašne bolí. Bola som vtedy totiž ešte panna." Šesťnásťročná tínedžerka neskôr zistila, že je tehotná. Keďže potraty v tom čase neboli v Británii povolené, musela ho podstúpiť nelegálne a navyše za požičané peniaze, ktoré ani nestačili na to, aby dievčaťu podali anestetikum.

"Zadlžila som sa na niekoľko rokov. Na tú hrôzu nikdy nezabudnem, nedá sa to vymazať z pamäti," dodala Kate, ktorá má z otrasného zážitku doteraz nočné mory.

Škandál okolo Savilea sa prevalil pred niekoľkými týždňami, keď sa začali ozývať ženy, ktoré excentrický moderátor znásilnil ešte ako malé deti. Verejnoprávna televízia BBC, pre ktorú dlhé roky pracoval, o všetkom vedela, za čo teraz čelí obrovskej kritike. Prípad už vyšetruje britská polícia, ktorá uviedla, že počet potenciálnych obetí pedofila stále stúpa. Savile zomrel 29. októbra 2011 vo veku 84 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu