Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chudák žena: V uličke ju dvakrát za polhodinu znásilnili úchyláci!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: society.ezinemark.com)

MANCHESTER - Dvojitú hrôzu prežila pred časom mladá Angličanka, ktorá sa neskoro v noci vracala domov z diskotéky. Po ceste ju prepadol mladík, ktorý ju znásilnil a keď v bolestiach a zúfalstve nedokázala vstať zo zeme, zmocnil sa jej okoloidúci. Jeden z mužov si už odpykáva trest vo väzení.

K incidentu došlo na Silvestra, keď dievčina spolu s priateľmi išla osláviť príchod Nového roka do istého manchesterského klubu. Tam si, ako väčšina prítomných hostí, dala riadne do nosa. V skorých ranných hodinách usúdila, že je najvyšší čas ísť domov a z podniku odišla. Kráčala chvíľu po ulici, keď ju zrazu do rohu zatiahol dvadsaťjedenročný Mustafa Yussuf. Tam sa jej zmocnil a potom ušiel preč.

Ako vystrašená žena ležala na zemi a snažila sa pozviechať, podišiel ku nej ďalší muž. Myslela si, že jej chce pomôcť, pravda však bola oveľa krutejšia. V priebehu necelej hodiny sa stala už druhýkrát obeťou znásilnenia. Nakoniec jej pomohli dostať sa domov neznámi ľudia, ktorí ju videli bezmocne ležať na chodníku.

Súd v Manchestri uznal minulý týždeň Yusuufa vinným zo znásilnenia a poslal ho za mreže na sedem rokov a deväť mesiacov. "Využili ste to, že obeť bola opitá a vrhli ste sa na ňu ako nejaké zviera. Váš čin je odsúdeniahodný," odkázal sudca Martin Steiger odsúdenému. Druhého páchateľa sa polícii zatiaľ nepodarilo vypátrať.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu