Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Smutná irónia: Muž zastrelil lupiča, potom zistil, že je to jeho syn (†15)!

Tyler Giuliano
Tyler Giuliano (Zdroj: newyork.cbslocal.com)

NEW FAIRFIELD - Polícia v americkom štáte Connecticut vyšetruje prípad jednej smutnej irónie, keď otec zastrelil vlastného syna v domnienke, že je to lupič. Incident bol pritom zhodou nešťastných okolností, ktorých spúšťačom bola suseda rodiny.

Pätnásťročný Tyler Giuliano zomrel vo štvrtok na následky strelného poranenia, ktoré utrpel okolo jednej hodiny v noci. Zabil ho vlastný otec Jeffrey, ktorý ho nespoznal, pretože chlapec bol zamaskovaný.

Muža po polnoci zalarmovala suseda, ktorá si myslela, že sa do jej domu niekto vlámal. Jeffrey zobral zbraň a vyšiel von, aby zistil, čo sa deje. Pred dverami vedľajšieho domu zbadal mladíka, ktorý mal na hlave čiernu lyžiarsku kuklu. V ruke držal niečo lesklé. Keď sa k mužovi začal približovať, ten, nevediac, že ide o syna, na neho v sebaobrane vystrelil.

Polícii sa po príchode na miesto činu naskytol hrozný pohľad. Tyler ležal na chodníku, na ktorom bolo plno krvi a jeho otec sedel na tráve. Zatiaľ nebolo vznesené žiadne obvinenie. "Je to tragédia. Nemuselo sa to stať," okomentoval udalosť miestny policajný hovorca Paul Vance.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu