Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Opití kamaráti sa naťahovali o zbraň: Zaznel výstrel a Pavol (†50) padol k zemi, videli to aj deti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

FIĽAKOVO – Nočná zábavka dvoch najlepších kamarátov z obce Šurice sa v utorok skončila ohromnou tragédiou. Pavol (†50) posilnený niekoľkými pohárikmi alkoholu sa zrejme chcel pred svojim parťákom Jánom predviesť a zo skrine vytiahol zbraň. Zrazu však zaznel výstrel a Pavol padol mŕtvy k zemi. Na cele nešťastie sa prizerali vystrašené deti oboch mužov.

Prípad zo Šuriec polícia naďalej vyšetruje, zdá sa však, že išlo o nešťastnú náhodu. „V utorok (30.10.) približne o 23.30 hodine v obci Šurice, v kuchyni rodinného domu, počas neodbornej manipulácie s nabitou dlhou guľovou zbraňou, došlo k výstrelu,“ informovala nás banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická. Guľka zasiahla Pavla, ktorý na mieste vykrvácal.

Kto stlačil spúšť a ako k celému incidentu došlo ostáva záhadou, podľa medializovaných informácií mal výstrel padnúť po tom, čo sa podgurážený Pavol snažil guľovnicu vtlačiť do rúk kamarátovi Jánovi. Guľka ho zasiahla priamo do krku. „Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel devastačné strelné poranenie pravej strany krku a v dôsledku vykrvácania z krčnej tepny a žíl krku nastala smrť,“ dodala hovorkyňa.

Na obrovské nešťastie sa navyše prizerali aj deti, 16-roční synovia oboch mužov a takisto aj Pavlova družka. Skôr než na miesto dorazila sanitka, postrelený muž vykrvácal. Jeho najlepší kamarát Ján je z tragédie v šoku a na osudný výstrel si vraj nepamätá. Výpovede svedkov však nasvedčujú, že išlo o nešťastnú náhodu. Viac svetla do prípadu môže vniesť už len ďalšie vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu