Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladí snúbenci (†25, †27) sú mŕtvi: Utopili sa, keď zachraňovali psov!

David a Alicia sa mali brať
David a Alicia sa mali brať (Zdroj: leaderlive.co.uk)

WREXHAM - Wales minulý týždeň šokovala nečakaná tragédia mladého páru, ktorý sa utopil v rieke Clywedog. Polícia sa domnieva, že Alicia Williamsová (†27) a David Platt (†25) sa snažili zachrániť svojich psov, popritom ich ale strhol prúd a oni už nedokázali doplávať k brehu.

Vyplavené telo Williamsovej našiel minulú stredu náhodný okoloidúci, Platta objavila polícia počas prehľadávania okolia na druhý deň ráno. Podľa predbežnej správy dvojica, ktorá sa len nedávno zasnúbila, venčila v osudný deň svojich päť psov. Dostali sa až k rozvodnenej rieke.

"Psi pravdepodobne vbehli do rozbúrenej vody a začali sa topiť. Obete vbehli za nimi, aby ich vytiahli von. Zvieratá sa im podarilo zachrániť, seba už bohužiaľ nie," uviedol vrchný inšpektor Mark Pierce.

Nešťastie sa stalo na severe Walesu, ktorý, tak ako aj iné časti Británie, v týchto dňoch bojuje s dlhodobými silnými lejakmi a záplavami. Tamojšie úrady museli evakuovať stovky domov. Na severovýchode krajiny bola kvôli tomu narušená cestná aj železničná doprava.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu